Святе Письмо з розважанням на 8 травня

Читай також

  • Святе Письмо з розважанням на 14 квітня
  • Святе Письмо з розважанням на 13 квітня
  • Святе Письмо з розважанням на 7 квітня
        • Святе Письмо з розважанням на 8 травня

          Діяння Апостолів 5:12-20

          12 Руками апостолів робилося багато знаків і чудес у народі. Усі вони перебували однодушно у притворі Соломона, 13 і ніхто сторонній не насмілювався до них пристати; однак народ хвалив їх вельми. 14 Віруючих дедалі більше й більше приставало до Господа, сила жінок і чоловіків; 15 так, що й на вулиці виносили недужих і клали на постелях і на ліжках, щоб, як ітиме Петро, бодай тінь його на кого-небудь з них упала. 16 Сила людей збиралась навіть з довколишніх міст Єрусалиму, несучи хворих та тих, що їх мучили нечисті духи, і вони всі видужували. 17 Устав тоді первосвященик і всі ті, що були з ним, – то була секта садукеїв, – і, повні заздрощів, 18 наклали руки на апостолів і вкинули їх до громадської в’язниці. 19 Але вночі ангел Господень відчинив двері в’язниці й, вивівши їх, мовив: 20 «Ідіть і, ставши в храмі, говоріть до народу всі слова життя цього.»

          Перше послання Апостола Петра 5:6-14

          6 Смиріться, отже, під могутньою Божою рукою, щоб він підняв вас угору своєчасно. 7 Усяку журбу вашу покладіть на нього, бо він піклується про вас. 8 Будьте тверезі і чувайте! Противник ваш, диявол, ходить навколо вас, як лев ревучий, шукаючи, кого б пожерти. 9 Противтеся йому, сильні вірою, відаючи, що таких самих страждань зазнають і брати ваші скрізь по світі. 10 А Бог усякої благодаті, що вас покликав до вічної своєї слави у Христі, він сам, коли постраждаєте трохи, вас удосконалить, утвердить, зміцнить, утривалить. 11 Йому слава й сила по віки вічні! Амінь. 12 Пишу вам це коротко через Сильвана, вірного, як гадаю, брата, закликаючи і свідчивши вам, що це правдива благодать Божа, та, в якій стоїте. 13 Вітає вас Церква, що у Вавилоні, вибрана з вами, і Марко, мій син. 14 Вітайте один одного цілунком любови. Мир вам усім, що у Христі!


          Смиріться, отже, під могутньою Божою рукою, щоб він підняв вас угору своєчасно…

          Якою глибиною сповнені ці слова.

          Щоденний бунт нічого нам не спроможний дати, окрім розчарування.

          Єдина справжня помилка – не вчитись послуху і смирення перед Божою волею. Він не бачить так, як ми свого життя обмеженим, Він бачить одразу ввесь простір наших виборів і наслідків і з усеможливих ситуацій подає вихід. Той вихід часто не надто подобається, але він – найкращий.

          Коли життя захлистує нас сумом і проблемами, вчімось бачити в цьому Божу долоню, яка тримає нас у нещасті, щоб ми готовими були піднятись у свій час.

          Випробування завжди будуть, головне вчасно довірити їх воскреслому Ісусові. амінь

          Читай також

        • Святе Письмо з розважанням на 14 квітня
        • Святе Письмо з розважанням на 13 квітня
        • Святе Письмо з розважанням на 7 квітня
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.