Святе Письмо з розважанням на 27 серпня

Читай також

  • Святе Письмо з розважанням на 24 березня
  • Святе Письмо з розважанням на 23 березня
  • Святе Письмо з розважанням на 17 березня
        • Святе Письмо з розважанням на 27 серпня

          Послання до Римлян 15, 30-33.

          30. Благаю вас, брати, Господом нашим Ісусом Христом і любов’ю Духа, помагати мені у моїх небезпеках молитвами за мене до Бога, 31. щоб мені вирватися від невірних у Юдеї, а служба моя в Єрусалимі була святим приємна, 32. і щоб я з радістю прийшов до вас, коли на те воля Божа і відпочив між вами. 33. Нехай Бог миру буде з усіма вами. Амінь.

          Євангеліє від Матея 17, 24 – 18, 4.

          24. Коли вони прийшли в Капернаум, підійшли збирачі дидрахми до Петра й питають: – Чи заплатить ваш учитель дидрахму? 25. – Так, – каже. І як увійшов до хати, Ісус випередив його, кажучи: – Як тобі, Симоне, здається? Земні царі з кого беруть данину чи податок? Із своїх синів чи з чужих? 26. Коли він відповів: з чужих, Ісус сказав до нього: – Отже, сини вільні. 27. Однак, щоб вони нам цього не взяли за зле, піди до моря, закинь вудку, візьми першу, яка попадеться, рибу, і відкрий їй рота: там найдеш ти статир; візьми його й дай їм за мене й за себе.1. Того часу підійшли до Ісуса учні й мовлять: – Хто найбільший у царстві небеснім? 2. Ісус покликав дитину, поставив її серед них 3. і каже:– Істинно кажу вам: якщо ви не навернетеся і не станете, як діти, не ввійдете в царство небесне. 4. Хто, отже, стане малим, як ця дитина, той буде найбільший у царстві небесному.


           

          Найбільше чуда, які Господь залишив на землі, є діти. Коли вони приходять у життя дорослого – все глобально змінюється. Логіка, за якою живуть діти дуже проста – їх вчинки позбавлені масок та стереотипів, щирі, віддані, справжні.

          Найбільше чудо, до якого Господь закликає нас – це стати дитиною. Дитинність змінює погляд на світ вповні: ми бачимо сутєве, не бачимо багатьох мостів, не будуємо їх.

          Ісусові вчинки тут, на землі, теж були подібні за логікою до вчинків дітей. Він ніколи не думав про умовності, а лише про Волю Свого Батька.

          Господи, навчи мене бути подібним до Тебе у дитинній простоті. Амінь.

          Читай також

        • Святе Письмо з розважанням на 24 березня
        • Святе Письмо з розважанням на 23 березня
        • Святе Письмо з розважанням на 17 березня
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.