Святе Письмо з розважанням на 10 грудня

Читай також

  • Святе Письмо з розважанням на 24 березня
  • Святе Письмо з розважанням на 23 березня
  • Святе Письмо з розважанням на 17 березня
        • Святе Письмо з розважанням на 10 грудня

          Послання до Галатів 1, 3-10.

          3. благодать вам і мир від Бога, Отця нашого, і Господа Ісуса Христа, 4. що дав себе самого за гріхи наші, щоб визволити нас від цього віку злого за волею Бога й Отця нашого, 5. якому слава на віки вічні. Амінь.

          6. Дивуюся, що ви так швидко покинули того, хто вас покликав благодаттю Христа і перейшли на інше євангеліє: 7. не щоб воно було інше, але деякі баламутять вас, бажаючи перемінити євангеліє Христове. 8. Та коли б чи ми самі, чи ангел з неба, проповідували вам інше від того, яке ми вам проповідували, нехай буде проклят. 9. Як ми казали перше, так і нині кажу знову: коли хто вам проповідує інше євангеліє, ніж те, що ви прийняли, нехай буде проклят. 10. Хіба я тим запобігаю ласки у людей чи в Бога? Хіба намагаюся людям подобатися? Якби я людям хотів подобатися, я не був би Христовим слугою.

          Євангеліє від Луки 9, 37-43.

          37. На другий день, коли вони зійшли з гори, сила людей його зустріла. 38. І ось якийсь чоловік з народу почав кричати:

          – Учителю, благаю тебе, зглянься над моїм сином бо він єдиний у мене. 39. Дух його хапає, і він кричить раптом, трясе ним, і він пускає піну; той його з трудом кидає і він зовсім знемагає. 40. Просив я твоїх учнів, щоб його вигнали, та вони не змогли.

          41. Ісус відповів:

          – О роде невірний та розпусний! Докіль маю бути з вами та терпіти вас? Приведи сюди твого сина!

          42. Коли наближався хлопець, демон кинув ним об землю й сильно потряс ним; але Ісус погрозив нечистому духові, оздоровив юнака й віддав його батькові. 43. Всі були захоплені величчю Божою.


          Якби я людям хотів подобатися, я не був би Христовим слугою.

          Як часто, реалізовуючи себе у суспільстві, ми ставимо собі за мету подобатись комусь, догодити комусь, справити враження. Ой, а що про мене подумають, ой, а як це виглядатиме. А ніяк. Якщо спробувати раз і назавжди позбутись звички оцінювати себе очима інших, хвилюватись тим, що хто про мене скаже, життя набуде якісно нових кольорів.

          Бо те, що ми думаємо – це те, що Ми думаємо, а не інші.

          Є лише одна думка, яка для нас має бути вагомою – Божа. Чи Господь радіє з моєї поведінки, чи Він бачить, що коли чиню за Його порадою, то є щасливим.

          Завдання людини-християнина не прагнути з усмішкою всім лестити, але з усмішкою щодня прославляти Творця, який сповнює радістю.

          Читай також

        • Святе Письмо з розважанням на 24 березня
        • Святе Письмо з розважанням на 23 березня
        • Святе Письмо з розважанням на 17 березня
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.