Святе Письмо з розважаннями на 7 грудня

Читай також

  • Святе Письмо з розважанням на 24 березня
  • Святе Письмо з розважанням на 23 березня
  • Святе Письмо з розважанням на 17 березня
        • Святе Письмо з розважаннями на 7 грудня

          Перше Послання Апостола Павла до Тимотея 6, 17-21.

          17. Сину Тимотею, багатим у цьому світі накажи, щоб не неслися думками вгору та не надіялися на нетривке багатство, але на Бога, який щедро дає нам усього для вжитку; 18. щоб добро чинили, багатіли добрими ділами, були щедрі, ділилися радо 19. і тим робом збирали собі скарб – добру підвалину на майбутнє, щоб осягнули правдиве життя.

          20. Тимотею, бережи передання, уникай світського пустослов’я та суперечок про знання, що фальшиво «знанням» зветься, 21. яке деякі визнаючи, відступили від віри. Благодать з вами.

          Євангеліє від Луки 18, 31-34.

          31. В той час, взявши дванадцятьох, Ісус до них промовив:

          – Ось ми йдемо в Єрусалим, і все написане пророками про сина чоловічого збудеться. 32. Він буде виданий поганам, і насміхатимуться з нього, і зневажатимуть його, і плюватимуть на нього, 33. і, бичувавши, уб’ють його, та третього дня він воскресне.

          34. Вони ж нічого з того не зрозуміли; це слово було для них закрите, і вони не знали, про що він говорив.


          1 Тм. 6, 17–21. «Щоб не неслись думками вгору та не надіялись на нетривке багатство, – лише на Бога, який щедро дає нам усього для вжитку»

          Мабуть, не одному і не раз в житті траплялися ситуації, коли ми розуміли, що залишені сам на сам з якоюсь проблемою. І тоді надіялися виключно на Бога. Саме в складних обставинах ми згадуємо, що є Вища Сила. А коли все добре, коли ми на греблі хвилі, тоді нам якось не вистачає чи то часу, чи терпіння, чи навіть не виникає бажання подякувати за те, що є. І пам’ятати, що саме завдяки Господній ласці маємо те, що маємо.

          Та, коли все йде шкереберть, коли наші зусилля не дають бажаного результату, коли здається, що звичне життя перевернулося з ніг на голову, от тоді ми молимося — щиро і усердно, просячи допомоги.

          Пам’ятаймо — і в добробуті, і в щасті, і здоров’ї, що Бог завжди поруч. І достатньо нам промовити, а Він про нас й так завжди пам’ятає.

          Читай також

        • Святе Письмо з розважанням на 24 березня
        • Святе Письмо з розважанням на 23 березня
        • Святе Письмо з розважанням на 17 березня
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.