Перед постом з Богом на пікнік

Інші дописи автора

  • Немає пов’язаних публікацій.
        Перед постом з Богом на пікнік

        Шашлики, постанови на піст і християнський реп

        Молодь парафії святого Апостола Андрія Первозванного мала чудову нагоду з отцями парафії Русланом Остафієм та Ігорем Тарасом, а також з с. Марією Уповання відпочивати на березі моря. Смакування стравами, приготованими на вогні, розпочалося спільною молитвою, після якої о. Руслан подякував молоді за активну працю у парафії. Страви, приготовані молоддю, були дуже смачними, особливо шашлик – за це дякуємо Володимиру Сіщуку та Надії Смуженко, котрі вже не вперше нас дивують своєю жертвенністю, беручи ініціативу у свої руки.

        ????????????????????????????????????

        Розділяв радість із нами і брат Серж з Римо-Католицької громади, котрий приїхав до нас із Камеруну, він був дуже замерз і більшість часу проводив біля мангалу.

        piknik_odesa2

        Після смакування молодь читала християнський РЕП, грала на гітарі, танцювала банси, і навіть один із учасників здивував нас бітбоксом. Загалом, відпочинок вдався на славу Божу, особливо перед постом, в якому отець Руслан побажав молоді зробити правильні постанови і виконавши їх, відчути справжню радість духовного життя, котре нас зблизить з Богом.

        DSC_0389

        Інші дописи автора

        • Немає пов’язаних публікацій.

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора