…бо так роблять інші

Інші дописи автора

        …бо так роблять інші

        Сучасне суспільство пропонує молодій людині надзвичайно багато варіантів для особистого росту та самовдосконалення. Однак коли приходить момент робити вибір, ми часто нехтуємо цими можливостями, віддаючи перевагу тому, що обирає більшість, гадаючи, що «так належиться». На жаль, ми забуваємо про таку важливу річ як покликання. «Належиться» робити тільки те, що ти любиш і від чого отримуєш максимум задоволення.

        Аби не бути голослівною, наведу приклад. Ні для кого не є секретом, що до ВНЗ зараз вступає надзвичайно велика кількість студентів. Усі прагнуть мати вищу освіту: чи то для самоутвердження, чи справді з поклику душі. Однак великою, як на мене, є проблема вибору спеціальності. Студенти обирають те, «на що йде більшість», у них не виникає бажання піти проти цієї безглуздої системи та прислухатися до того, що підказує серце. Безперечно, є і похибка в системі освіти, адже школярі не мають як такої можливості спробувати себе в тій чи іншій галузі знань. Та все ж молоді слід самостійно оцінювати свої навики, можливості та мрії. Для чого ж суспільству тисячі випускників престижних факультетів, які потім або працюють не по спеціальності, або й узагалі не працюють? Гадаю, людина, яка займається тим, що насправді любить, обов’язково зможе реалізувати себе в цьому, знайти хорошу роботу і бути по-справжньому щасливою.

        Отож, ідіть за покликом свого серця, робіть те, що приносить задоволення і радість, та обов’язково сподівайтеся на Бога. Він ніколи не дасть пропасти людині, яка чинить згідно отриманого покликання! Тому не бійтеся бути іншими!

        Фото: lexpointgroup.com

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Коментарі

            • NRFalken    06.02.2018 о 23:06

              оо яка тема піднята, шкода, що посил (задумка) не до кінця розкрита! хоча як то кажуть “слово автора закон” адже для мене це рокове питання…