МИР ВАМ!

Інші дописи автора

        МИР ВАМ!

        Це перші слова, які промовив Ісус після свого Воскресіння. І ці слова віддзеркалюють саму особу Христа, який взяв на себе усі гріхи світу, переніс найважчі терпіння і переміг смерть, щоб примирити нас із Небесним Отцем, даруючи кожному життя вічне, і роблячи кожного з нас дитиною Божою,  спадкоємцем Божого Царства. Через ці дорогоцінні два слова Ісус дарує знову нам Себе, як того, Хто переміг смерть.

        Під час відсутності Христа в учнів перебував страх, неспокій, невпевненість, зневіра. З Святого Письма бачимо, що коли Ісус зустрічається з людиною, то кожна його зустріч приносить зцілення чи то душевне, а чи тілесне. Після цих зустрічей у душі залишається Мир, який є наслідком зустрічі з Христом. Відсутність Христа приносить неспокій, депресії, невдоволення життям. Прикладом є буря, яка перелякала учнів, але Христос одним жестом її втихомирив і прийшов мир у серця учнів і в серце природи. Юда, який відкинув Христа втратив мир і втратив життя.

        Бачимо, що там де перебуває Христос, там перебуває Мир. Христос і Мир – це дві нероздільні речі. Автор псалмів написав: «Відступи від зла й чини добро, шукай миру та його тримайся!» (Пс 34,15).

        Шукати і триматися – ось це і є наше завдання. Де шукати, як шукати цей Скарб? Підкаже нам карта скарбів – Святе Письмо. Як триматися? Так як дитина тримається за руки батьків, повністю довіряючи їм своє життя.

        «І мир Божий, що вищий від усякого розуму, хай береже серця ваші та ваші думки у Христі Ісусі» (Флп 4,7).

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Намагаюся бути Божою дитиною)