Любов — це не емоція

Інші дописи автора

        Любов — це не емоція

        Любов — це те, чого прагне кожен, те, чого потребуємо як повітря і те, що є джерелом життя для всього живого. Виглядає так, що вона мала б бути невід’ємним елементом життя кожного і, в принципі, так воно і є, але кожен розуміє любов по-своєму.

        Одне з найпоширеніших її сприйняттів — це емоції, які ми відчуваємо, коли закохуємося і коли любимо. Часто здається, що саме все це різноманіття пережиттів і емоційних станів, що наповнюють нас, є найсильнішим виявом того, що ми любимо людину, до якої спрямоване це сузір’я відчуттів. Проте, на мою думку, любов це не емоція, а вибір. Це найперше дія, певний процес, який людина повинна втілювати в життя своїм вибором любити. І цей вибір не одноразовий, його треба приймати весь час, кожної хвилини.

        Людські емоції не є постійними, вони можуть змінитися, а ще частіше — взагалі зникнути від тисячі різноманітних чинників, на які ми не можемо вплинути. Тому покладатись на них в такій особливій справі як любов не завжди можна. Так, вони важливі і потрібні в цьому процесі любові, але вони радше є стінами цього будинку, але не його фундаментом. Тому любіть і будьте люблені, бо любов — це джерело, але пам’ятайте, що це найперше дія і щохвилинний вибір любити і дбати про іншого!

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Навчись жити так, щоб кожен день був утвердженням іншого в бутті!