Лист майбутньому чоловікові

Інші дописи автора

  • Немає пов’язаних публікацій.
        Лист майбутньому чоловікові

        З чистим серцем і любов’ю..

        Привіт, коханий! Я не знаю, хто ти, де живеш, якого кольору твої очі, але я вже знаю одне: що вже люблю тебе. Ти скажеш, що це неможливо, але це так. Щодня в своїх молитвах я прошу Бога, щоб Він беріг тебе там, де ти є, і щовечора моя молитва Його руками обнімає тебе… Я не знаю, чи ми вже знаємось, чи ні, і, тим більше, не знаю твоїх смаків, але я вже знаю, що буде моїм весільним подарунком тобі. Це щось, що колись дав мені Бог і сказав берегти це для тебе. Сподіваюсь, Він також дасть мені сили вберегти цей подарунок… Тобі одному…

        Я дуже багато разів уявляла собі, яким ти будеш. Хочеш знати, що в мене вийшло?.. Ти будеш коханим, любленим, найкращим в моїх очах, і нічия думка не вплине на це… Я дуже хотіла б відчувати себе слабкою жінкою в нашому союзі; хочу питати тебе про все, чого не розумію; хочу довіряти тобі найсокровенніші думки; і просто хочу відчувати твої мужнє плече й дружню руку. Обіцяй, що з порозумінням і любов’ю виправлятимеш мене, якщо я буду помилятися… Єдине, що нам потрібно – це любов до Бога, адже це Він подарував тебе мені.

        Не знаю,чи цей лист дійде до тебе, але якщо ти все ж його прочитаєш, будь ласка, знай, що твої обійми – це найкращі для мене ліки від усіх негараздів. Просто обійми, і я зрозумію, що все добре. Якщо ти спитаєш, чому тебе не шукала, то відповім: я знала, що Бог дасть тобі мене знайти. Не блукай довго, бо я боюсь помилитись. Не хочу заради доступних втратити гідного! Я тебе чекаю! Молюсь за тебе щодня!

        Твоя Майбутня Дружина.

        Фото: lafelicidadestadelante.com

        Інші дописи автора

        • Немає пов’язаних публікацій.

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 5 / 5. Vote count: 1

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Коментарі