Любов, яка творить чудеса

Інші дописи автора

        Любов, яка творить чудеса

        Часом нам здається, що ми живемо у світі, в якому чудеса не трапляються, або трапляються лише у мультфільмах. Важливим є питання: що саме означає для нас слово ”чудо”? Чи це щось містичне, чи казкове, чи матеріальне, і само собою, чи це чудо нам так необхідне? І навіть якщо глянути в минуле, то кожен з нас побачить безліч чудес, які стались з нами через ЛЮБОВ Бога до нас!

        Ми настільки звикли до того, що нас любить наш Небесний Батько, що коли Він посилає нам якісь випробування, ми одразу почуваємось самотніми. І якщо думати по-людськи, то виходить, що Бог піклується про всіх комах, ”птахів, які не жнуть і не збирають”, а про найбільше Своє творіння –  людину – не піклується. Чи ж не є ті ж випробування уроком ? Чи не є сум, для відчуття радості? Чи не є душевний біль для втіхи? Давайте задумаємось, чи не є це все чудом для нас? Чи не з великої Божої любові помер Ісус Христос, щоб нас спасти? Чи не з любові Господь прощає гріхи у Тайні Покаяння для життя вічного?

        І САМЕ ТАКА ЛЮБОВ ТВОРИТЬ ЧУДЕСА – ДОСКОНАЛА! Так, Бог любить нас, і чудесним способом веде нас до Себе. Саме любов до Бога є ключем до спасіння, саме любов до Бога змінює нас і все навкруги. Любов і є метою життя християнина. Стараймось всі діла будувати на фундаменті любові!


        Тому прошу в Господа краплиночку Його неземної любові, щоб вона затріумфувала у всіх серцях, та змінювала нас на цьому життєвому шляху, для того, щоб пізніше ми, всі Його сини та дочки, разом зустрілись у раю і споглядали Отця Небесного!

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора