Зупинити час…

Інші дописи автора

        Зупинити час…

        Скоро буде 1- ий день з 365. Чим більше літ виповнюється людині, тим більше бракує часу. Час втікає, здається, що зупинити неможливо. Однак, можливо)

        Коли ти починаєш молитися, то час зупиняється, бо зустрічаєшся з Вічністю. Час, як такий, перестає існувати, бо ти відчуваєш себе в обіймах Небесного Татуся, який дає силу, щоб знову повернутися до свого служіння ще з більшою ревністю і силою.

        Такі моменти в молитві є передсмаком Неба і кожен з нас повинен відчути це, зупинити час, відчути Вічність і ділитися Нею з нашими ближніми. Однак буває й так, що наш дорогоцінний час деколи ми витрачаємо на речі, які руйнують наше життя і віддаляють нас від Неба. Вони, мов паразити, забирають з нашого життя усе найкраще.

        Під їх впливом ми втрачаємо зір і мов каліки спотикаємось у наших гріхах, падаємо до ніг того, хто краде наш безцінний час і обіцяє життя прекрасне, але не Вічне, а дочасне. Тоді ми й стаємо його рабами і живемо за його правилами. А так хочеться, щоб кожен з нас був вільним і не боявся відповідальності бути Божою дитиною, яка завжди пам’ятає про Свого Небесного Батька і знає, що Він її ніколи не покине.

        Всі ми очікуємо з нетерпінням приходу нового року і чекаємо на кращі зміни, але сам рік нічого не принесе, якщо ми не повернемося лицем до Отця і не відкриємо своє серце на Його Любов. Господь хоче, щоб ми стали знаряддям у Його руках і стали вільними дітьми Божими, а не рабами.

        Від нашого особистого внутрішнього навернення і свідчення залежить наше майбутнє життя і не тільки наше. Не біймося свідчити про Любов Божу перед дітьми і молоддю, сіймо з Любов’ю зерна Життя у їх свідомість і доручаймо їх зріст Божому Провидінню.

        Не чекаймо, що нам принесе новий рік чи новий день, а ми несімо в кожну хвилину нашого життя Віру, Надію, Любов і не забуваймо зупиняти час)

         

        Фото: hqwallpapers

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Намагаюся бути Божою дитиною)