Світло Христове, що просвічує всіх

Інші дописи автора

        Світло Христове, що просвічує всіх

        Гнів, образа, невдоволення, нарікання – це наші вороги, які за нашою згодою входять у серце і займають місце спокою, любові, радості. Ці вороги крадуть у нашому житті найцінніше – любов, час і здоров’я.

        Вони спотворюють наше життя. Під їх впливом ми стаємо дратівливими, колючими, як кактус. Будуємо стіну гордості, ненависті, невдоволення. Чим вища ця стіна, тим більше ми ізолюємо себе від добра, любові, взаєморозуміння.

        Наші вороги заганяють нас в темряву, в якій ми ще більше спотикаємося і нарікаємо. Але найгірше, коли ми звикаємо до темряви і не шукаємо світла, коли зводимо стіну все вище і вище і наш слух перестає чути життєдайні поради. Тоді зло ликує і керує нашим життям.


        Більше як 2000 років тому Господь дав нам Світло, про яке свідчила Вифлеємська зоря. Це Світло, яким є Христос, освітлює кожен куточок нашої душі, проникає глибоко у всі закутки нашого серця.

        Жодна стіна, темрява не може зупинити силу Христової Любові. Потрібно лишень відкрити своє серце, підготувати ясла свого серця і запросити Ісуса та дозволити Йому навести лад у нашому житті.


        Хай Христове Світло проганяє темряву наших гріхів, а Його Любов хай зцілить наші рани, які ми отримали від наших ворогів. Не біймося Ісусові доручити ключі від нашого життя! Коли Господь у нашому житті буде на першому місці, то все інше буде на своїх місцях і ніяка темрява чи стіна нам буде не страшна.


        З нами Бог, розумійте народи і покоряйтеся, бо з нами Бог.

         

        Фото: news

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Намагаюся бути Божою дитиною)