У потязі життя

Інші дописи автора

        У потязі життя

        На землю опустилася темрява і все покрила своєю таємничістю. Під ліхтарями сріблом виблискує сніг, а легенький морозець іскриться та залицяється до усіх перехожих. Розтинаючи морозяне повітря по сталевих рейках мчиться потяг. Його світло пробиває густу темряву і освітлює дорогу. Монотонний стукіт коліс і гойдання вагонів навіює спокій. Втома пронизує усе тіло. Де-не-де лунають голоси подорожуючих пасажирів. Сон підступно підкрадається і переносить пасажирів у інший таємничий світ, який сповнений загадковістю.

        Ось і зупинка. Чути кроки, які прямують до дверей, які відкриває провідник. Так, тільки один провідник стоїть на сторожі і контролює усі зупинки і є сторожем людських снів. Знаючи наперед, хто де має вийти, він повертає тебе з країни снів до реального життя.
        Цей потяг, який везе сотні людських таємничих світів, нагадує наше життя.

        Завдяки рейкам потяг рухається у правильному напрямку і досягає своєї мети. Так і людина, якщо дотримується Божих Заповідей, то рухається у правильному напрямку. Завдяки Божому Світлу розсіюється страх і освічується шлях. Якщо ж світло зникне, то настане паніка і страх, які будуть сковувати людські серця. Роль провідника виконує священик, який пропускає у потяг лише за наявності квитка. Квиток несе інформацію про початкову і кінцеву зупинки.

        Цим квитком є Свята Тайна Хрещення, яка робить людину християнином і вводить у Світ духовного життя. Як провідник, так і священик дбає про добрі умови подорожі. Цими умовами є Святі Тайни, які встановлені Ісусом Христом для духовного збагачення людини. Священик має стояти на сторожі людських душ і боротися за їх спасіння. Він повинен пробуджувати людські душі з духовного сну байдужості та пригадувати про спільну остаточну зупинку, якою є Царство Боже.

        Допомагаймо священикам у виконанні цієї Місії. Підтримуймо їх молитвою, добрим словом. Даймо їм зрозуміти, що вони нам потрібні. Адже і провідник має помічників, які допомагають у виконанні обов’язків.

        А потяг несеться до кінцевої зупинки.

        Пасажири, не дайте заснути провідникові)

        Фото: railastur

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Намагаюся бути Божою дитиною)