Приймати і ділитися

Інші дописи автора

        Приймати і ділитися

        Спостерігаю, як дружина куховарить на кухні. В одній руці тримає збивачку, а іншою всипає борошно у посудину і вправно все змішує в одну густу масу. Ще й яйце додала, і ще різні приправи, щоб смачним був пиріг. Попри приготування і до мене усміхнеться, і діткам щось розкаже. В очах горить радість, а серце палає любов’ю.

        Ось і готове тісто, яке прямує у піч. Діти через маленьке віконце спостерігають, як появляються перші рум’янці, а разом із ними – аромат, який наганяє апетиту. Цікаві очі дивляться на маму і не можуть дочекатися, коли ж той пиріг спечеться.

        Ось і настав довгоочікуваний час, який тягнувся цілу вічність. Малюки обступили маму з пирогом і почали відламувати маленькі скибочки смаколика, дмухаючи на пальці і дивлячись, як ароматна пара піднімається вгору. З вдячністю діти повибігали з кухні, перекидаючи кусень пирога з руки на руку, до своїх друзів, з якими і поділились смачненьким тістечком.

        Коли спостерігаю за дітьми, серце наповнюється радістю й радіє разом із ними.

        Так і Отець наш Небесний, дивлячись, як ми приймаємо Його дари, радіє разом з нами. Не засмучуймо Його навіть і тоді, коли пиріг обпікає наші руки.

        Фото: moi-la-petite-sirene.blogspot.com

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Намагаюся бути Божою дитиною)