Подорож у серце

Інші дописи автора

        Подорож у серце

        Багато з нас любить подорожувати, відкривати нові горизонти, знайомитися з іншими людьми та їх культурою, впізнавати їх світ і навіть наслідувати їхні традиції. До кожної подорожі ми готуємось заздалегідь. Обираємо маршрут, транспорт, розраховуємо вартість поїздки, збираємо необхідні речі і все це заради того, щоб відпочити, ознайомитися з іншою місцевістю, втекти від буденних справ та з новими враженнями повернутися до домівки і розповісти про свою мандрівку друзям.

        Кожна подорож є таємницею, яка манить, щоб її відкрити.
        Однак крім зовнішнього світу існує наш внутрішній світ, який також потребує дослідження у Божому світлі. Пізнати себе – це велика праця і таємниця, справа цілого нашого життя. Не біймося мандрувати у наш внутрішній Світ. Пам’ятаймо, що від себе ми не втечемо навіть на край світу. Використовуймо у нашій подорожі карту, яка покаже шлях до пізнання таємничого світу. Ця карта – Святе Письмо. Не берімо багато валіз у мандрівку, бо вони будуть тільки перешкоджати у пізнанні прекрасного.

        Цими тягарами є наші гріхи, тож позбудьмося цього непотрібного вантажу в Тайні Покаяння і запросімо Христа у наше життя, який проведе нас через усі труднощі, які чекатимуть у нашій мандрівці і обдарує великою радістю. Не біймося пізнавати себе і змінювати наше життя відповідно до Заповідей Божих, які є дороговказами до життя Вічного. Ділімося нашими переживаннями, досвідом і радісними моментами з нашими друзями. Запрошуймо і їх до цієї мандрівки.

        Приємної Вам подорожі.

        Фото: secretofworld

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Намагаюся бути Божою дитиною)