Пісня серця

Інші дописи автора

        Пісня серця

        Надворі небо спеленали сірі хмари, які заховали сонце далеко від людських очей. Склепіння, яке висить над тобою, наганяє страх. Відчуття сірості стукає в серце.

        Здається, все позбавлене сенсу. Без сонця пропали кольори, які роблять життя різнобарвним. Небо гнівається. Однак, до вуха долітають голоси тих, які не бояться сірих буднів. Вони з самого ранку співають ненаписану партитуру. Їхні голоси зливаються в один прекрасний спів, які звучать, як один великий хор. Так, вони вміють радіти життю, вони вміють літати.

        Ось і перші крапельки дощу небо ронить на землю. Люди ховаються, а вони ні. Ці чудо-пташки ще голосніше заливаються мелодійним співом. Спостерігаючи за цим всім, мимоволі думаєш, що ми повинні вчитися радіти життю незалежно від того, якого кольору небо. Якщо ж падає дощ негараздів, то ще голосніше потрібно прославляти Творця, бо ці проблеми є нашим благословінням і це ми усвідомимо пізніше. Не зламатися, витримати.

        Ось і під пташиний спів, через сірі хмари, пробивається пучок теплого проміння, яке змішується з крапельками дощу і розмальовує небо в різні кольори. Життя прекрасне. Жити і дихати на повні груди, і ніколи не забувати про пісню свого серця, яка піднесе тебе понад усіма твоїми проблемами.

        Фото: penangbirder.blogspot.com

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Намагаюся бути Божою дитиною)