Фотомистецтво

Інші дописи автора

        Фотомистецтво

        Коли в душі спокій, то руки мимоволі тянуться за фотоапаратом. Беручи в руки камеру, відчуваєш місію, яка полягає у пошуках надзвичайного у звичайних речах. Кладеш в кишені ще декілька мануальних об’єктивів, макрокільця, які допомагають вловити величне у простих речах.

        Виходячи за поріг будинку, відчуваєш, як Творець промовляє до тебе через різні свої твори. Піднімаєш голову до неба і бачиш, як казкові персонажі у вигляді хмаринок вітаються з тобою. Фокусуєшся на хмаринці і відчуваєш, як вітер хоче відвернути твою увагу, промовляючи через шелест листя і твоє скуйводжене волосся. Десь у кронах дерев чути спів пташок, не замовкає і цвіркун, старанно виконуючи свою партію. Всі ці звуки природи  творять мелодію, в якій оспівується велич і всемогутність Творця.

        Душу розпирає радість, яку, на жаль, жоден фотоапарат і об’єктив не може зафіксувати, але світлини можуть пригадати. Маленька крапелька роси на пелюстках троянди промовляє більше про Творця, аніж стос прочитаних книжок. У промені сонячного сяйва ця маленька крапелька показує блакитне небо, яке манить своєю безмежністю. Так і хочеться стати пташкою, щоб поринути у блакитні глибини, позмагатися із вітром та загубитися між хмарами. А ось і метелик у пошуках прекрасного приземлився на золоту серцевину квітки. Його різнобарвні крила зачаровують своєю красою. Візерунки на них неповторні. Таку красу могла створити тільки рука Великого Митця.

        Опираючись ліктями об землю, щоб зафіксувати цей момент відчуваєш дихання землі, яке у вигляді туману оповиває своєю таємничістю. А ось і павутинка, виткана мов на верстаті, захоплює погляд своєю красою. Крапельки роси, які стали в’язнями павутиння, завдяки сонячному промінню виблискують і переливаються, мов діаманти. У такій атмосфері час зупиняється і лишень деколи чути, як спрацьовує фотокамера, фіксуючи красу у прекрасних миттєвостях, які дарує нам Господь. Ці прекрасні миті оточують нас кожного дня.

        Лишень потрібно зупинитися, сфокусувати свій погляд і подякувати Богу за Його творіння, яке промовляє про свого Творця та Його прославляє.

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Намагаюся бути Божою дитиною)