Здійснити мрію Бога

Інші дописи автора

  • Немає пов’язаних публікацій.
        Здійснити мрію Бога

        Здійснити мрію Бога

        Боже, Ти здійснив мою мрію – дав мені бажання мого серця. Воно давно зріло в мені, і коли я зробив все, що міг, то вже майже відмовився від нього, мовляв, «це не в моїх силах». А однак Ти, що мешкаєш у моєму серці, захотів, щоб стало дійсністю те, чого я так чекав. Ти здійснив його, те бажання душі і серця, що стало далекою і, здавалось, недосяжною мрією.

        Адже ми не можемо вплинути на обставини, що відбуваються навколо нас, на волю людей, що нас оточують, лише можемо зорганізувати себе так, щоб гармонійно жити серед цих обставин, що стаються, та серед людей, що нас оточують. І ось тут приходиш Ти. Тобто виходиш із нашого серця, даючи нам можливість спостерігати прекрасну реальність, називаючи її «чудом».

        Бог є радістю, бо робить радісними всіх, хто Його чекає всім своїм серцем. «Він бо знає бажання нашого серця» (Пс. 36,4). І це прекрасно – мати в своєму серці Того, хто здатен нас зробити радісними, хто ніколи не зникне з нього, не поїде у тривале відрядження чи образиться через зраду. Бог може тільки любити, як мама, як тато. Він дає натхнення і ласки для душі, щоб та почувалася вільною, а від того щасливою.

        Господи, ти здійснив мою мрію, тепер я мушу здійснити Твою! Моя мрія стосувалась любові, однієї із її прекрасних граней. Ти ж хочеш, щоб я став святим і здійснював Твою святу волю любов’ю, якою наповнюватимеш моє серце. Чи готовий я до цього? Напевне, так, адже до цього ще нікому крім Тебе не вдавалось настільки сильно зворушити моє серце.

        Люди здатні сказати слова, зробити вчинки, що можуть вплинути на нас. Але Ти, Господи, оперуєш словами і вчинками сотень людей, що нас оточують, і у Твоїй владі організувати сотні обставин, через які тільки серце зрозуміє, що «це Ти робиш». Лишень воно було б чистим, здоровим, здатним постійно чути Твій голос і бачити Твій почерк у всьому, що стається.

        • Що Ти хочеш, щоб я зробив для Тебе, Господи, щоб робив кожного дня?
        • Любив.
        • І все?
        • Цього достатньо.
        • Так це ж не важко.
        • А ти спробуй. Тільки люби любов’ю святою, без образ і нарікань, без осудів і гніву, все, що найскладніше, терпеливо жертвуючи Мені. Я допоможу тобі це полюбити. Адже Я можу влити у твоє серце стільки любові, скільки тобі не дістає, щоб полюбити ще не люблене. Лишень попроси Мене про це. Відкрийся і визнай, що це не у твоїх силах, і Я миттєво підсилю тебе. Навіть, якщо ти колись захочеш полюбити весь світ і всіх людей, що в ньому, – Я допоможу тобі з цим. Моєї любові не забракне. Я даю її тим, які просять, щодня і щомиті, лишень проси ще, ще і ще. Просити любові може тільки чисте серце. Бо тільки чисте серце може по-справжньому любити сильною, святою, жертвенною любов’ю, Моєю любов’ю, любити Мною.
        • Господи, я хочу любити. Ще не знаю, кого і наскільки сильно, але відчуваю у собі це прагнення, наче потребу дихати і творити. Але для цього в мене так мало сил. Тому я відчуваю потребу у Тобі, у Твоїй любові, з нею зможу відчути повноту життя, відчути, що я живу, і що живу не дарма. Ось це і є, напевно, Твоя мрія, Господи: щоб я був щасливим із серцем повним любові. Щоб я був радісним від можливості давати любов сповна, і не лише свою слабку і часто нетривалу любов, а змішану із Твоєю сильну, постійну, чисту любов. Господи, я вирішив і хочу вирушити у світ, щоб здійснити її, Твою мрію, хоча відчуваю, що поки що маю надто мало сил.
        • Нічого, їх завжди тобі вистачить, принаймні, на те, щоб дійти до найближчої сповідальниці. А далі – Я дам тобі крила, якими ти зможеш літати, бути більш ефективним у виконанні моєї Волі, тратячи менше сил на гріхи і досягаючи з легкістю своєї мети. Це буде новим досвідом для тебе, адже ти ще ніколи не літав, а якщо літав, то зовсім недовго, у швидкому часі знову забуваючи Мене і поринаючи у вир своїх гріхів. Тому тепер – це нова епоха у твоєму житті, житті зі Мною, серед Моїх невидимих слуг, що триматимуть тебе на своїх крилах. Навіть коли летітимеш додолу, навіть коли забудеш, куди летиш, і для чого в тебе ці крила. Ти набудеш гострішого зору, щоб бачити наперед, на далекі відстані і триваліший час. Цей зір зветься мудрістю. Я дам тобі велику силу літати на далекі відстані не втомлюючись, ця сила зветься терпеливістю. Поживою для тебе стануть безліч Моїх духовних і невидимих досі дарів, що наповнятимуть твоє серце миром і радістю. Довірся Мені і сміливо вперед. Я буду з тобою щомиті, буду в тобі, Я сам на початку летітиму за тебе, ти тільки спостерігай і насолоджуйся новим життя зі Мною, новим життям з Богом…

        «Хто ти, о Господи, а хто я такий, хто ти такий, а хто – я, хто – Ти, а хто – я….»

        «Привіт, Бог, дякую, що Ти в мене є, Бог…».

         

        Інші дописи автора

        • Немає пов’язаних публікацій.

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Коментарі

            • Уляна Журавчак    01.08.2017 о 14:01

              Дякую за кожне слово! Мені було потрібне саме тепер таке натхнення, як в цьому дописі!

            • Ірина Владимір    01.08.2017 о 13:31

              “Нічого, їх завжди тобі вистачить, принаймні, на те, щоб дійти до найближчої сповідальниці. А далі – Я дам тобі крила…”

              І це правда: треба лише знайти сили визнати свою неміч і відкритись на Боже милосердя – на Його безмежну любов.
              Віддай Богові що маєш і Він поверне тобі у сотні разів більше, і отримаєш те, про що раніше не знав і навіть не мріяв. Бо Він краще знає чого ти потребуєш. Бо Він знає тебе краще аніж ти сам.