Золота осінь Божої Любові

Інші дописи автора

        Золота осінь Божої Любові

        Осінь – сіра пора. Від неї віє холодом, сирістю. В голові вирують тисячі думок, які обсіли тебе мов чорні ворони і клюють з усіх сторін. Тепло, радість, сонце віддаляються і на їх місце приходить депресія, яка знебарвлює життя у сірі й холодні тони. Так вважають багато осіб.
        А чи так є насправді?
        Що ж таке депресія і як вона з’являється у нашому житті? Депресія – це душевний стан у якому ми замикаємося у собі і не впускаємо нікого в наше життя. Творець, який нас створив і створив добрими, завжди онлайн, щоб увійти в наше життя і наповнити його Любов’ю. Він стоїть при дверях нашого серця як гість і проситься, щоб Його прийняти. Він хоче стати приятелем у нашому житті. Хоче навчити нас бачити різні барви золотої осені, а більше барви нашого життя. Лише дружба з Ним відкриває нам духовні очі. Не біймося відчинити двері нашого серця і запросити Його у своє життя.
        Пам’ятаймо, що депресія – відсутність Бога в нашому житті. А найкращі ліки – це молитва, Слово Боже, повернення в Батьківські обійми через Сповідь і злука з Ним у Святім Причасті.
        Він стоїть під дверима. Впустити чи ні, вибір за нами!

        Світлина з відкритих інтернет-джерел

         

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Намагаюся бути Божою дитиною)

            Коментарі

            • Ірина Кисилевич    29.10.2017 о 12:49

              Молитва, Святі Тайни- це важливо для емоційного здоров’я. Проте людина має душу, дух і тіло- щоб не було депресії, то важливо щоб доросла людина (говорю про мирян) мала пару, стабільну роботу, улюблену справу, колектив ровесників. І бувають випадки, коли треба помочі християнського психолога- смерть близької людини, нездійснені мрії.