Якщо любите, ризикуйте: Що би я сказала світові, якби мені дали 5 хвилин

Інші дописи автора

  • Немає пов’язаних публікацій.
        Якщо любите, ризикуйте: Що би я сказала світові, якби мені дали 5 хвилин

        Завжди прощайте іншим. Незалежно від того, як сильно вас образили. Знайдіть у собі сили пробачити. І ви відчуєте себе вільною людиною. Життя занадто коротке, щоби ображатися на когось. Не витрачайте на це часу.

        Вмійте бачити більше. Завжди помічайте інших людей. Помічайте багатших та успішніших і запозичуйте у них риси, які привели їх до успіху. Помічайте бідніших за вас. Старайтеся завжди допомогти. Пам’ятайте: ніхто не знає, що з нами буде завтра.

        Нехай вас ніколи не засмучує, що хтось успішніший за вас. Будуйте своє життя. Не витрачайте даремно часу на обговорення чужого життя, адже тоді ви втрачаєте хвилини, які призначені вам для творення свого. Ми живемо у світі, де є сильніші та слабші. Сильніші мають допомагати слабшим, а слабші мають надихати сильніших.

        Не бійтеся любити людей. Ставтеся з повагою до всіх, не зважайте на статус людини у суспільстві. Якщо у будь-якій ситуації ви будете Людиною, ви станете переможцем життя.

        Не будьте скупими на компліменти, якщо людина заслуговує на них. Якщо ви – керівник, нагадуйте частіше своїм підлеглим, що вони чудово працюють. Це нічого не коштує, але, повірте, додає людям натхнення і сили.

        Якщо вам подобається людина, не зволікайте, скажіть їй про це. Якщо любите, ризикуйте! Можливо це ваша майбутня дружина чи чоловік, але вони ніколи не дізнаються, що їх люблять, якщо ви про це не скажете.

        Ніколи не думайте, що бувають безвихідні ситуації. Ніколи не слухайте тих, хто каже, що все втрачено. Пам’ятайте: вихід завжди є, що би не трапилося у житті. Не бійтеся просити допомоги в інших, якщо вам дійсно це потрібно. Вірте в людей і ви побачите, що світ не такий вже й поганий, навіть якщо вам погано.

        Насолоджуйтеся кожним днем свого життя. Насолоджуйтеся смаком ранкової кави, сходом сонця, подихом теплого вітру, першим снігом… Коли ви востаннє бачили, яке прекрасне сяйво нічного місяця?

        Завжди дякуйте.  За те, що можете відчувати, плакати, радіти. Не бійтеся відкривати своє серце іншим. Цінуйте людей, які поруч. Які переймаються, коли вас болить зуб чи голова. Повірте, мільйони людей у світі ніколи не чують слова «на добраніч». Не нехтуйте ні одною людиною, яка присвятила свій час, щоби зробити крок вам назустріч.

        Пам’ятайте, ніколи не пізно, навіть якщо всі кажуть, що пізно. Допоки ви живете, ніколи не пізно почати робити те, що ви давно хотіли. Я думаю, Бог на боці сміливих.

        Навчіться розуміти людей не таких, як ви. Принаймні спробуйте це робити і ви відчуєте, наскільки багатшим стає ваше світосприйняття.

        Бажайте іншим добра. Завжди. За будь-яких обставин. І коли вам добре, і коли погано. Тоді ви будете щасливою людиною.

        Завжди вимагайте кращого, бо ви цього вартуєте. Боріться за своє щастя, ви маєте на це право.

        Цінуйте людей, поруч з якими ви можете бути собою. Які приймають будь-який ваш вибір, навіть якщо самі його не розуміють. Вам дуже пощастило, якщо до списку таких потрапить ще хтось, окрім ваших батьків.

        І ніколи не забувайте: у вас є щось дуже цінне. Це вибір. І він завжди за вами.

         

         

        Інші дописи автора

        • Немає пов’язаних публікацій.

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Коментарі

            • Valery    16.04.2021 о 19:16

              Треба переглядати думки, що ви написали, час від часу. Вони надзвичайно важливі. Дякую