Молитва понад усе

Інші дописи автора

        Молитва понад усе
        Аеропорт. Поспіх. Кожен тягне за собою валізку. Керується дороговказами і поспішає на реєстрацію з квитком і паспортом у руці. Напрямок вибрано. У кожного він свій, але всіх поєднує безкрає небо.
        Всередині літака. Кожен займає своє місце. Усі вислуховують борт провідників та стежать за рухами, які передають правила поведінки.  Запрацювали двигуни. Швидкість зростає. Колеса відриваються від землі, яка з кожною хвилиною набирає мініатюрних розмірів. Ось земля і зникла. Почалось небо, від якого неможливо відірвати погляду. Купчасті хмаринки вітаються з тобою. Вони різні. Одні нагадують солодку вату, інші баранчиків а ще інші – фортеці… Небо привітне. Воно манить, приносить мир у душу. І це відчуття народжується у серці, коли ти над хмарами, а все земне внизу.
        Важко, земні проблеми тягнуть нас на дно, не зневіряймося. Пам’ятаймо про літак, яким є молитва, яка підносить нас над проблемами нашого життя і дарує прекрасні миті у присутності нашого Творця. Не марнуймо час. Літак вже чекає на нас на злітній смузі).
        Світлина з відкритих інтернет-джерел

         

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Намагаюся бути Божою дитиною)