В УКУ навчають керувати неприбутковими організаціями

Читай також

  • Триває набір на річну сертифікатну програму ФБФ УКУ «Християнська традиція для сучасного світу»
  •  У Львові презентували книгу Глави УГКЦ «Бог не покинув Україну»
  • Пройди опитування, щоб твоя Церква тебе почула і зрозуміла!
        • В УКУ навчають керувати неприбутковими організаціями

          Унікальна Магістерська програма створена для керівників громадських організацій, виконавчих директорів, керівників підрозділів або великих проектів, для всіх, хто приймає рішення в організації та готовий на зміни в своїй організації та громаді

          В Українському Католицькому Університеті, що у Львові, стартувала вступна кампанія на єдину в Україні Магістерську програму управління неприбутковими організаціями.

          Відбір слухачів Програми відбувається на конкурсній основі: кандидатам слід заповнити аплікаційну форму, відзняти коротке відео на тему «Не байдуже!». Аплікаційну форму та відео слід надіслати на електронну адресу Інституту лідерства та управління УКУ: [email protected], після чого кандидатів буде запрошено на співбесіду.  Вступна кампанія на Програму триває до 15 липня 2015 року, а про результати зарахування буде повідомлено до 1 серпня 2016. Детальніше про умови вступу та аплікаційна форма тут: http://goo.gl/i26QQW .

          Навчання на програмі розпочинається у вересні 2016 року і має модульний формат (8 модулів протягом 1,5 року). Слухачі програми вивчають шістнадцять навчальних курсів на різні професійні тематики: фінансовий менеджмент, комунікації в громадському секторі, стратегічне та операційне планування, законодавчі аспекти діяльності НДО, управління людським потенціалом тощо. Протягом навчання учасники готують дипломну роботу – бізнес-план для своєї громадської організації.

          Довідка

          Магістерська програма Управління неприбутковими організаціями – це професійна програма, розроблена для учасників з досвідом роботи в громадській сфері та які прагнуть поглибити свої навики управління в неприбутковому секторі – для керівників громадських організацій, виконавчих директорів, керівників підрозділів або великих проектів, для всіх, хто приймає рішення в організації та готовий на зміни в своїй організації та громаді. Програма вже сім років поспіль реалізується Інститутом лідерства та управління УКУ. По завершенні учасники отримують диплом Українського Католицького Університету.

          Більше про Програму можна прочитати:  http://goo.gl/iFlkpL

          З усіх додаткових питань контактуйте:

          Інститут лідерства та управління УКУ

          e-mail: [email protected], тел.: +38 097 851 23 24, www.management.lviv

           

          Читай також

        • Триває набір на річну сертифікатну програму ФБФ УКУ «Християнська традиція для сучасного світу»
        •  У Львові презентували книгу Глави УГКЦ «Бог не покинув Україну»
        • Пройди опитування, щоб твоя Церква тебе почула і зрозуміла!
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.