Запрацював ще один сайт для допомоги родинам загиблих воїнів

Читай також

  • На війні образ Бога, віри, себе в церкві розхитується і розвалюється як пазл — його потрібно допомогти перебудувати, — психолог-богослов Максим Вербельчук
  • Стій зі мною. Нас буде Десять і ми будемо з Богом
  • У Кропивницькому діє проєкт, що підтримує сім’ї у кризі 
        • Запрацював ще один сайт для допомоги родинам загиблих воїнів
          Сайт проекту People help people працює як благодійна платформа адресної допомоги родинам загиблих під час Революції гідності та бойових дій на Сході країни
          На сайті вказано, що одержувачем допомоги на платформі “Люди допомагають людям” можуть бути винятково ті родини, які втратили годувальника під час Революції гідності та під час бойових дій у зоні АТО: багатодітні родини, родини з неповнолітніми дітьми та діти-інваліди, батьки-інваліди, які втратили єдиного годувальника, родини загиблих добровольців, які не отримали державної підтримки.

          Куратори People help people надають інформацію про загиблого бійця та його родину із фото, а також знімають відео і розміщують їх на сайті. Окрім сухих статистичних даних тут зібрано історію життя людей, їхніх зустрічей і прощань, останніх розмов перед смертю бійця.

          Допомогти можна будь-чим: грошима, речами, працевлаштуванням, послугами, лікуванням, меблями. platforma-sait-de-ukrainci-mogut-dopomogty-rodynam-zagiblikh-bijciv

          Для цього треба заповнити на сайті електронну форму.

          Система проекту збирає інформацію про те, яку допомогу людина чи родина вже отримала, у тому числі від державних інституцій, і вираховує, скільки ще зусиль потрібно для задоволення найнеобхідніших потреб. При цьому кошти надходять напряму на картку сім’ї загиблого без будь-якого посередництва.

          “Калькулятор” включає обробку даних про матеріальну забезпеченість учасників проекту і знаходиться у відкритому доступі на сайті.Для цього створено механізм “Соціальний калькулятор” – це розрахунок, за допомогою якого тут визначатимуть щомісячну нагальну потребу учасників проекту в грошах.

          “Індикатор наповнення” – показник стану особистого рахунку учасника проекту відносно річної потреби. Якщо на рахунок сім’ї достроково надійшла необхідна сума, розрахована на рік, то дані про таку сім’ю переходять до рубрики “Зроблено”.

          people help people

          Організатори проекту обіцяють створювати повну і перевірену базу даних постраждалих сімей з усієї України, верифікувати інформацію щодо фінансових та інших потреб сім’ї, контролювати цільове використання коштів. Координаційна рада проекту визначатиме, кому з учасників проекту найбільше необхідна підтримка, якщо допомога від благодійника надходитиме безадресно — зазвичай, така допомога більш потрібна батькам загиблих воїнів, адже гроші на дітей-сиріт збирати легше.

          Поточні звіти планують надавати не рідше, ніж раз на рік.

          З 2014 року в Україні працює інший сайт допомоги родинам загиблих воїнів — Небесна гвардія. На ньому можна обрати родину, якій хочеться допомогти, та переказати кошти безпосередньо на картку дружини чи батьків. За потреби з ними також можна поспілкуватись.

          За матеріалами: pravda.com.ualpl.com.ua

          Читай також

        • На війні образ Бога, віри, себе в церкві розхитується і розвалюється як пазл — його потрібно допомогти перебудувати, — психолог-богослов Максим Вербельчук
        • Стій зі мною. Нас буде Десять і ми будемо з Богом
        • У Кропивницькому діє проєкт, що підтримує сім’ї у кризі 
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.