Велопробіг проти абортів у Калуші

Читай також

  • Наскільки ми послідовні у своїх думках, словах, учинках та як цього досягнути
  • Як пізнання себе допоможе сприймати ближніх
  • Владика Венедикт пояснив, як пов’язані гроші і життя
        • Велопробіг проти абортів у Калуші

          25 червня у Калуші  з нагоди Дня молоді відбувся велопробіг вулицями міста під назвою «Збережи життя!». Захід був організований Спілкою Католицької Молоді з благословення отця Михаїла Бігуна, декана Калуського.

          Як повідомив Голова Спілки Католицької Молоді Олег Савка цей просвітницький захід мав на меті привернути увагу суспільства до проблеми відповідального батьківства та вбивства ненароджених дітей.

          «Аборт – це національне самогубство та найогидніша форма геноциду, – підкреслила координатор акції Тетяна Будзан. – І проведений сьогодні велопробіг – це початок масштабної інформаційно-просвітницької кампанії, яку Спілка Католицької Молоді спільно з іншими християнськими спільнотами міста планує розгорнути на захист людського життя від моменту зачаття і до природної смерті, а також збереження традиційних сімейних цінностей у суспільстві.»

          На сьогодні цінність людського життя, що міститься у материнському лоні, є непевним та навіть затемненим. Його вартість є в центрі багатьох дискусій, які однак не можуть знайти свого вирішення і дотепер. Поряд із тим, що світова спільнота у більшості своїх конституцій схвалила право на життя , яке є правом серед усіх прав, право на життя людського ембріона, більшість людей свідомо не обговорюють чи, більше того – цього права не визнають. Про це свідчать мільйони абортів кожного року по всьому світі, маніпуляції над людськими ембріонами, використання їх у експериментальних, наукових чи навіть косметичних цілях.

          Довідка

          Спілка Католицької Молоді –молодіжна християнська спільнота, що діє при храмі святого Архистратига Михаїла у місті Калуш, Івано-Франківської області. Спільнота почала почала функціонувати при храмі у 1992 році.

          Прес-центр  Спілки Католицької Молоді

          Читай також

        • Наскільки ми послідовні у своїх думках, словах, учинках та як цього досягнути
        • Як пізнання себе допоможе сприймати ближніх
        • Владика Венедикт пояснив, як пов’язані гроші і життя
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.