ARTISTO представив проект “Діти – майбутнє України”

Читай також

  • Запрошуємо молодь до участі в 10-му ювілейному майстер-класі Школи англомовних християнських аніматорів
  • Отець-доктор Мартин Хомів: Я пам’ятаю слова, які я чув з уст Патріарха: «Вчися! Люби Бога і Україну».
  • Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ представила свої найбільші проєкти на Форумі кар’єри в УКУ
        • ARTISTO представив проект “Діти – майбутнє України”

          Автор пісні в стилі реп “Revolution Ukraine” або “Гімну змін для України” Artisto (Ростислав Хитряк-Бйоме) спільно із своєю командою розпочинає Всеукраїнський соціальний тур “Діти – майбутнє України” по усіх областях держави.

          “Діти – майбутнє України” – це масштабний всеукраїнський та міжнародний проект, який покликаний дати шанс дітям та молоді України, з різних соціальних площин, сформуватися у свідомих, самодостатніх, емоційно і духовно розвинену особистістей. Його мета – розвинути в дітях прості й важливі цінності, добро та любов до ближнього, а також виховувати нове елітарне та прогресивне суспільство, яке завтра буде творити і розвивати Україну, – кажуть творці проекту.

          Команда відвідує дітей, які проживають у різних регіонах України та належать до найрізноманітніших соціальних верств, статусу: тих, хто позбавлений батьківської опіки, дітей із особливими потребами, лікарні та спеціалізовані лікувальні заклади для дітей, молодь, яка відбуває покарання через позбавлення волі.artisto2016-kolazhОкрім спілкування, ключовим елементом педагогічного процесу є музика, яка є сильним емоційним інструментом. Власне у музиці та піснях, які діти виконуватимуть спільно із Artisto, якраз і закладено усі вищеописані моральні цінності. Завершальним етапом і результатом зустрічі буде спільне створення нової пісні із конкретними дітьми – це ті усвідомлення та найголовніші висновки, які робитимуть діти.

          • Загалом усі пісні будуть формувати музичний альбом, авторами яких будуть діти з усіх регіонів України.

          • Підсумком Всеукраїнського туру буде масовий гала-концерт, який відбудеться в одному із міст України. Обов’язковими учасниками цього концерту будуть діти, з різних міст, які брали участь у створенні музики.

          • З метою популяризації та розвитку української культури та рідної мови, завершальним етапом цьогорічного циклу буде відвідування українських громад, які проживають у світі, та створення із дітьми нової порції пісень.

          https://www.youtube.com/watch?v=ue0m6EdaHw0

          У проекті братиме участь композитор та музичний продюсер світового рівня Аксель Гільґєнштулєр (Axel Hilgenstöhler) який співпрацював з такими відомими групами і виконавцями як 50 Cent, Red Hot Chili Peppers (США); Giorgio Moroder (Daft Punk, Італія).

          Пересування творчої команди між населеними пунктами України здійснюється за допомогою автобуса, який адаптовано у студію звукозапису, а також служитиме унікальною платформою для проведення виступів та концертної діяльності. Тож команда зможе потрапляти у будь-які куточки України і створювати там високопрофесійний продукт. Для багатьох дітей це дійсно буде унікальний випадок, коли вони зможуть стати учасниками цього процесу.

          Враховуючи те, що рівень культурної та позашкільної освіти у багатьох містах, особливо невеличких, є формальним і низького рівня (а у спеціалізованих закладах стан щодо культурного та духовного розвитку є ще плачевнішим або ж узагалі відсутній). то, цінність такої “терапії” проекту «Діти майбутнє України» має вкрай важливе соціальне та виховне значення для дітей та українського суспільства загалом, – запевняє Ростислав на сторінці проекту.

          Кожен може допомогти розвиткові проекту “Діти – майбутнє України”. Картка Приватбанку: 5168 7423 4703 4195 – Бьоме Ростислав. Інші можливості для пожертви: artisto.one

          Деталі проекту: WWW.ARTISTO.ONE

          Читай також

        • Запрошуємо молодь до участі в 10-му ювілейному майстер-класі Школи англомовних християнських аніматорів
        • Отець-доктор Мартин Хомів: Я пам’ятаю слова, які я чув з уст Патріарха: «Вчися! Люби Бога і Україну».
        • Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ представила свої найбільші проєкти на Форумі кар’єри в УКУ
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.