Присвячені Матері Терезі виставка і конференція пройдуть в ООН

Читай також

  • Архиєпископ Ґаллаґер: «Напад росії на Україну поставив під загрозу світовий порядок»
  • Найвідоміша порада Матері Терези
  • Потребуєш допомоги? Відмов цю 5-секундну молитву Матері Терези
        • Присвячені Матері Терезі виставка і конференція пройдуть в ООН

          Виставка і конференція присвячені Матері Терезі з Калькутти пройдуть в нью-йоркській садибі Організації Об’єднаних Націй.Захід відбудуться в контексті канонізації засновниці згромадження Сестер Місіонерок Божої Любові.

          Виставка про життя, діяльність та спадщину Матері Терези була підготовлена місією Постійного спостерігача Святого Престолу при ООН і американською правозахисною організацією “Alliance Defending Freedom” (ADF).
          Назва експозиції: “Життя Матері Терези та її спадщина для ООН”.Відвідувачі зможуть з нею познайомитися 6-9 вересня 2016 р., в останній день виставки в садибі організації відбудеться конференція присвячена святій.
          Засновниця конгрегації Сестер Місіонерок Милосердя буде канонізована Папою Франциском 4 вересня 2016 року на головній площі Ватикану і урочистості з цього приводу будуть продовжуватися протягом вісьмох днів.
          У програму цього святкування включені різноманітні заходи: виставка про життя, духовність і послання Матері Терези, сімейне свято “З бідними і для бідних”, Св. Меса різними мовами, молитовне чування, поєднане з Євхаристійним поклонінням, катехизація Папи Франциска, музична ораторія, написана на честь нової святої і можливість вшанувати її реліквій.

          Нагадуємо: Мати Тереза з Калькутти відвідувала садибу ООН в Нью-Йорку в 1985 р. Вона виступила перед Генеральною Асамблеєю з нагоди 40-річчя цієї організації.

          Джерело: catholicnews

          Читай також

        • Архиєпископ Ґаллаґер: «Напад росії на Україну поставив під загрозу світовий порядок»
        • Найвідоміша порада Матері Терези
        • Потребуєш допомоги? Відмов цю 5-секундну молитву Матері Терези
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.