В українському радіоефірі з’явився новий канал української музики

Читай також

  • Слухай і насолоджуйся ― пісні гурту «ПоприВсе»
  • Музика, народжена у монастирі, визнана міжнародним конкурсом
  • Чи справді у “Таємній вечері” Леонардо да Вінчі прихована мелодія?
        • В українському радіоефірі з’явився новий канал української музики

          Канал буде відкритий в рамках Old Fashioned Radio. На даний момент радіо має вже три канали – це Show&Music з експертними розмовними шоу, Jazz&Blues та Rock, а вже сьогодні, 15 лютого додається четвертий канал.

          “Музика – найважливіша частина інтелектуального спілкування. Тому ми презентуємо для аудиторії OFR наш новий потужний інструмент, який говорить мовою сучасної української музики.” – коментує генеральний продюсер радіо Віктор Савків.

          На радіо цілодобово гратиме музика українських гуртів, музикантів та сольних виконавців, не обмежених стилями та напрямками. Згодом на канал додадуться програми та шоу, присвяченні культурі та музиці.

          “Земля – цікаве слово. Воно означає, з одного боку, ґрунт, з яким ми поєднані нашим корінням, контекст, з якого ростемо. З іншого боку Землею називається весь наш безмежний світ, наша планета. І обидва ці значення, майже протилежні, поєднуються у назві новоствореного радіо. Ми спостерігаємо цікавий момент: прямо зараз сучасна українська музика, зародившись тут, на цьому ґрунті, росте і вбудовується в глобальний контекст. Ми слухатимемо цю музику і говоритимемо про неї, оскільки, після кількох років бурхливого розвитку і експоненціального росту, її хочеться вивчати як справді масштабне, багатогранне і цікаве явище. Нова українська музика як потік, як процес. Тут ви почуєте треки, які представляють практично всі існуючі стилі. І це будуть не тільки ті артисти, які вже зараз є визнаними символами нової української музики, але й ті, яких ви не почуєте на жодній іншій хвилі. А вони варті того, щоб дізнатись про них!” – розповідає Альберт Цукренко – музичний редактор каналу.

          Загалом за півроку існування радіо зарекомендувало свій смак, на що звернув увагу навіть фронтмен Бумбокс – Андрій Хливнюк: “Блюз, фанк, соул? Авторські шоу? Просто свято якесь!”.

          Команда не планує зупинятись на вже складеному плейлисті q закликає усіх українських виконавців надсилати свою музику на пошту. Після відбору частина з них потрапить в ротацію, незалежно від популярності та сценічного стажу. Тож, бажаємо успіхів та лише гарної музики!

          Пошта для надсилання пісень: [email protected]

          Джерело: uamodna

          Читай також

        • Слухай і насолоджуйся ― пісні гурту «ПоприВсе»
        • Музика, народжена у монастирі, визнана міжнародним конкурсом
        • Чи справді у “Таємній вечері” Леонардо да Вінчі прихована мелодія?
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.