Викладачі LvBS читатимуть лекції на магістерській програмі з екуменічних наук

Читай також

  • Запрошуємо на екуменічну молитву за перемогу і мир в Україну
  • Екуменізм і миробудування: досвід Ізраїлю для України
  • Безкоштовний онлайн курс “Екуменічний рух: діалог, досвід, дружба” (10 вересня – 15 жовтня 2021 року)
        • Викладачі LvBS читатимуть лекції на магістерській програмі з екуменічних наук

          Студенти магістерської програми «Екуменічні науки: християнство в діалозі зі світовими релігіями, суспільством і медіа» Українського Католицького Університету вчитимуться у майстрів з менеджменту та підприємництва.

          У 2017-2018 рр. вони зможуть прослухати міжфакультетські курси, які запропонують викладачі Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS).

          Так Софія Опацька, декан-засновник і директор бізнес-школи, читатиме курс «Developing Entrepreneurial Mindset», під час якого студенти вчитимуться визначати, оцінювати, формулювати та реалізовувати можливості й ідеї у різних контекстах, умовах та організаціях. Це допоможе магістрантам зрозуміти основи розвитку підприємництва. Вони спробують на практиці методи виявлення та оцінки нових можливостей, які необхідні для подальшого руху від концепції ідеї до її втілення.

          Наталка Шпот, викладач LvBS, директор та тренер Львівської школи проектного менеджменту читатиме одразу два курси: «Експерти командної роботи» та «Управління проектами – від плану до впровадження». Під час навчання студенти отримають досвід командної роботи над проектами, освоюватимуть методи та підходи до творення ідей для вирішення проблем бізнесу та громад,  зустрічатимуться з практиками бізнесу і неприбуткових організацій. А також зможуть ознайомитися з найбільш популярними підходами до впровадження проектів.

          Навчання відбуватиметься у форматі лекцій, практичних завдань та дискусій в аудиторії.

          Випускники програми отримають диплом магістра богослов’я державного зразка.

          Нагадаємо, прийом документів на магістерську програму триває з 3 по 29 липня у приймальній комісії УКУ (м. Львів, вул. Іл. Свєнціцького, 17, к. 120).

          Детальніше тут або за телефоном: 067 55 201 61, 068 059 25 41

           

          Довідка

          Екуменізм (грец. οἰκουμένη, буквально означає «заселений світ») — ідеологія та рух за співпрацю та взаєморозуміння між християнами різних конфесій. Екуменічний рух ставить перед собою завдання: краще пізнати всі Церкви і їхнє вчення, звертаючи увагу на об’єднувальні елементи (“Вікіпедія”)

          Магістерська програма «Екуменічні науки: християнство в діалозі зі світовими релігіями, суспільством і медіа» – півторарічна духовно-формаційна програма, яку заснував Інститут екуменічних студій Українського католицького університету спільно з філософсько-богословським факультетом УКУ. Випускники отримають диплом магістра богослов’я державного зразка. Програма створена на базі магістерських студій з екуменічних наук, які діяли при Українському католицькому університеті понад 10 років та готували фахівців у сфері релігійної журналістики й вчителів християнської етики.

          Фото: lvbs.com.ualv.pmday.org

          Читай також

        • Запрошуємо на екуменічну молитву за перемогу і мир в Україну
        • Екуменізм і миробудування: досвід Ізраїлю для України
        • Безкоштовний онлайн курс “Екуменічний рух: діалог, досвід, дружба” (10 вересня – 15 жовтня 2021 року)
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.