В Індонезії розпочався Азійський День Молоді 2017

Читай також

        В Індонезії розпочався Азійський День Молоді 2017

        «Жити Євангелієм в багатокультурній Азії»

        Уже всьоме католицька молодь Азії збирається на Азійський День Молоді. Його тема: «Радій, молоде Азії. Жити Євангелієм у багатокультурній Азії». Місцем проведення чергового заходу, що є регіональним аналогом Світового Дня Молоді, стало місто Джок’якарта на індонезійському острові Ява, про що було оголошено три роки тому під час попередньої такої зустрічі в Кореї, в якій брав участь Папа Франциск.

        Проведення Дня відбуватиметься у три етапи: дні в дієцезіях, участь в головних заходах у Джок’якарті та зустріч відповідальних за душпастирство молоді. Під час першого етапу, що триває від 30 липня до 2 серпня, молоді паломники перебуватимуть в одинадцятьох дієцезіях Індонезії, де відбуватиметься обмін досвідом життя вірою.

        Молодь з Філіппін вирушає до Індонезії на Азійський День Молоді

        Далі всі зберуться у головному місці проведення VII Азійського Дня Молоді, де 2 серпня відбудеться офіційне відкриття заходу, що передбачає 5 днів катехиз, молитви й свята. Завершальна зустріч відповідальних за молодіжне душпастирство стане особливою нагодою для формування людей, які в подальшому супроводжуватимуть шлях віри учасників Днів молоді.

        Біьше про 7-ий Азійський День Молоді можна дізнатися у соцмережах за хештегом AYD7

        Довідка

        Азійський День Молоді – це зустріч, яка проводиться кожні три роки, збираючи представників католицької молоді, що походять з усіх країн-членів Федерації Єпископських Конференцій Азії. Його метою є поширювати в Азії культуру солідарності, допомагаючи також і молодим християнам усвідомити їхню відповідальність в житті Церкви та суспільства.

        Цьогорічна тема «Радій, молоде Азії. Жити Євангелієм в багатокультурній Азії» запрошує юнаків і дівчат оновити та поглибити свою віру, як учнів Ісуса, даючи в контексті багатокультурної Азії свідчення радості, що випливає з Божої любові. Радості Євангелія, яку слід нести убогим, страждаючим, пригнобленим, маргіналізованим, адже свідчити християнську віру означає наслідувати приклад Христа. Зустріч є також нагодою пізнати досвід свідчення Індонезійської Церкви в контексті її соціальної, культурної та релігійної різноманітності.

        За матеріалами: Радіо Ватикану

        Читай також

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.