Перша в новому сезоні програма «Відкрита Церква» з Блаженнішим Святославом

Читай також

  • Молитва прохання: варто чи ні молитися за себе?
  • Привітання Глави УГКЦ з нагоди Дня соборності
  • Нова короткометражка про Блаженнішого Любомира Гузара!
        • Перша в новому сезоні програма «Відкрита Церква» з Блаженнішим Святославом

          «ВІДКРИТА ЦЕРКВА» після короткої перерви знову повертається! Ми підготували для вас нові теми, гарячі дискусії, вражаючі історії з життя, які змушують замислитися.

          Уже з 23 серпня ми розпочнемо цикл програм, присвячених цінності людського життя. Подивившись наші ефіри, ви дізнаєтеся, чи і чому виступає Церква за заборону абортів і проти штучного запліднення? Чи підтримує трансплантацію органів?.. І як Церква може допомогти зберегти життя нашим рідним і близьким?

          Тож не проґавте наступний ефір нашої інтерактивної програми! 23 серпня, о 15.00, говоритимемо з Блаженнішим Святославом у прямому ефірі на тему «Дар життя».

          Чому наше суспільство буденно звикає до теми смертей? Що ми можемо протиставити зашкарублості наших сердець? Як ставляться до цієї проблеми соціологи і яку небезпеку в ній вбачають? І як Церква здатна допомогти? Про це, як і про багато чого іншого, ми поговоримо із Главою УГКЦ у прямому ефірі в мережі Facebook.

          Долучайтеся до розмови! Адже саме від Ваших запитань залежить «градус» нашої дискусії! Запитання до Глави УГКЦ можна лишати в коментарях на сторінці Zhyve.tv у Facebook. Також їх можна надіслати на електронну адресу редакції [email protected].

          Відкривайте мудрість Церкви разом з нами!

          «ВІДКРИТА ЦЕРКВА» – це інтерактивний проект «Живого телебачення». У межах проекту ми щоразу порушуємо нову й важливу для суспільства тему і з допомогою Блаженнішого Святослава шукаємо відповіді на виклики часу. У кожній програмі ви почуєте думки експертів, результати найсвіжіших соціологічних досліджень і цікаві факти з життя Глави УГКЦ із перших вуст! «Родзинка» нашої програми – щирий інтерактивний діалог із глядачем, під час якого кожний охочий може поставити запитання Предстоятелеві УГКЦ й одержати жадану відповідь одразу.

          Джерело: news.ugcc.ua

          Читай також

        • Молитва прохання: варто чи ні молитися за себе?
        • Привітання Глави УГКЦ з нагоди Дня соборності
        • Нова короткометражка про Блаженнішого Любомира Гузара!
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.