Запрошуємо в школу християнського аніматора!

Читай також

  • Блаженніший Любомир Гузар невдовзі може стати святим. Глава УГКЦ розпочав беатифікаційний процес
  • На YouTube опубліковано аудіоверсію синодального Послання щодо війни та справедливого миру
  • Оголошуємо молитовну мобілізацію!
        • Запрошуємо в школу християнського аніматора!

          Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ, вдало провівши вперше літній християнський табір «Веселі канікули з Богом» в урочищі Підлюте, продовжує активно розвиватись в напрямку проведення літніх відпочинкових таборів. Починаючи з 22 жовтня, в Івано-Франківську розпочне свою діяльність Школа християнського аніматора, метою якої є вишкіл молодих людей для апостольської діяльності з дітьми та молоддю під час літніх таборів, а також під час катехитичної праці на парафіях протягом року, що дасть можливість покращити рівень і якість душпастирської діяльності.

          Школа Християнського Аніматора – це проект, який дає теоретичні та практичні знання молодій особі з основ праці з дітьми та підлітками під час навчального року та літніх таборів. Набуті знання учасники школи застосовують при парафіях та молодіжних осередках УГКЦ. Невід’ємною частиною навчання у школі є вивчення основ християнства, що дає змогу в подальшому молодій особі використовувати набуті знання не тільки для праці з дітьми, але також для свого особистого духовного розвитку.

          Школа Християнського Аніматора (м. Івано-Франківськ) розпочинає свою працю при Івано-Франківській Архієпархії УГКЦ з благословення Архієпископа і Митрополита Кир Володимира Війтишина. Безкоштовні формаційні курси відбуватимуться кожної останньої неділі місяця.

          ЦІННОСТІ

          Завжди гідно представляти Церкву; ставити перед собою високі стандарти та досягати якісної роботи; допомагати колезі, незнайомим, усім тим, хто потребує; поважати людину незалежно від конфесії, її поглядів; щира комунікація передусім; прагнути особистого зростання; мислити позитивно у будь-яких ситуаціях

          ЗАВДАННЯ

          Дати можливість молодій особі поглибити свої знання з основ християнства та заохотити до волонтерської праці з дітьми та підлітками в церковному та світському середовищах.

          «КОЖНА ЛЮДИНА Є УНІКАЛЬНОЮ І ЗАВДАННЯ ШХА ВІДНАЙТИ В НІЙ ТУ УНІКАЛЬНІСТЬ»

          ОЧІКУВАНІ РЕЗУЛЬТАТИ

          Створення команд добре підготовленої та вишколеної молоді, котра буде допомагати оживлювати парафії УГКЦ завдяки своїй праці з дітьми та молоддю та стане добрим помічником для священиків.

          Ти молода людина, котра хоче робити життя цікавим, кольоровим, наповненим позитивом, радісним… не тільки для себе, але і для своїх друзів, навіть для тих, яких до сьогодні не знав? – тоді тобі саме до нас!

          Чекаємо тебе 22 жовтня об 10:30 год. у Навчальному корпусі Архієпархії (м. Івано-Франківськ, вул. Гарбарська, 22, 8 поверх). На тебе чекають: повчальні науки, банси, інтерактивні ігри, співи, театр, майстрування та ще багато-багато цікавого.

          Не вагайся – стань християнським аніматором вже сьогодні!

          Для участь в школі слід надіслати АНКЕТУ на електронну скриньку [email protected] до 15 жовтня 2017 року. Про ваше зарахування та детальний розклад вам повідомлять.

          Читай також

        • Блаженніший Любомир Гузар невдовзі може стати святим. Глава УГКЦ розпочав беатифікаційний процес
        • На YouTube опубліковано аудіоверсію синодального Послання щодо війни та справедливого миру
        • Оголошуємо молитовну мобілізацію!
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.