Мобільний застосунок “Цитати Любомира Гузара”

Читай також

  • 7 біблійних цитат, які врятують твою молитву
  • 10 цитат про силу молитви
  • 15 цитат про Бога: висловлювання відомих християн
        • Мобільний застосунок “Цитати Любомира Гузара”

          11 жовтня у Вінниці презентують мобільний застосунок “Цитати Любомира Гузара” за участю його безпосередніх розробників – отця Ігоря Яціва, речника УГКЦ і колишнього прес-секретаря Блаженнішого Любомира Гузара, та радника міського голови Андрія Юсова. Представлення розробки відбудеться о 12:00 в приміщенні вінницького iHUB (вул. Пушкіна, 11).

          Цитати згруповані за рубриками, що дає змогу відшукати тематичну цитату. важливо й те, що база постійно оновлюється. Однією з особливостей застосунку є отримання час від часу «спливаючих» повідомлень з випадковими цитатами ‒ це можливість отримати пораду і натхнення у випадковий момент.

          Реалізація застосунку «Цитати Любомира Гузара» розроблена на мобільні платформи Android та iOS. Розробники ведуть роботу із розширення функціоналу. Зокрема, вони вже оновили версію на Google Play з доданим новим функціоналом, який зараз тестують. А також займаються оформленням сторінки застосунку на маркетплейсах. Додаток розроблено за підтримки Вінницької міської ради.

          Початок жовтня для публічної презентації додатку обрано невипадково. Адже в 2012 році, напередодні відзначення Покрови Пресвятої Богородиці, Блаженніший Любомир приїжджав до Вінниці й відвідав місцеву парафію Покрови Пресвятої Богородиці.

          Про ІТ-компанію Appgress:

          Ця молода вінницька команда займається розробкою мобільних застосунків та веб-сайтів. Одним із реалізованих рішень від Appgress є мобільний застосунок для вінничан ‒ rozklad.in.ua. Це реалізація однойменного веб-сайту на мобільну платформу Android.

          Команда Appgress бере участь у різних ІТ-конференціях та заходах українського та міжнародного значення. Її спеціалісти проводять курси із програмування в рамках співпраці з ІТ-школами та навчальними закладами Вінниці.

          Джерело: news.ugcc.ua

          Світлина: 24tv.ua

          Читай також

        • 7 біблійних цитат, які врятують твою молитву
        • 10 цитат про силу молитви
        • 15 цитат про Бога: висловлювання відомих християн
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.