Мобільний застосунок “Цитати Любомира Гузара” вже працює!

Читай також

  • 7 біблійних цитат, які врятують твою молитву
  • 10 цитат про силу молитви
  • 15 цитат про Бога: висловлювання відомих християн
        • Мобільний застосунок “Цитати Любомира Гузара” вже працює!

          Хотіли б щоб поруч завжди був добрий порадник? Завантажуйте у свої мобільні телефони застосунок „Цитати Любомира Гузара“ і щоденно матимете мудру пораду.

          Зараз у застосунку завантажено понад 200 цитат Блаженнішого Любомира, більшість із книги „Бути людиною“, декілька десятків цитат зібрано за період 2011-2017 роки. Цитати погруповані у вісімнадцять рубрик, зокрема „Бути людиною“, „Бути журналістом“, „Про владу“, „Про відпочинок“ тощо.

          Автором став колись громадський активіст і політик, а сьогодні радник міського голови Андрій Юсов за підтримки Вінницької міської ради та iHUB. А вже вінницькі програмісти та дизайнери реалізували проект технічно: трохи більше, ніж за місяць розробивши два застосунки для iOS та Android, котрі вже доступні для завантаження в AppStore та GooglePlay безкоштовно. Щоб його знайти необхідно у стрічці пошуку ввести запит „Цитати Любомира Гузара“.

          Розробники обіцяють, що в процесі розвитку застосунку вони додаватимуть до нього ще більше цитат, а також просять волонтерів допомогти перекласти застосунок на інші мови.

          Застосунок не переобтяжений надмірним функціоналом: тут є лише цитати, біографія Блаженнішого, можливість налаштувати push-повідомлення (від одного до 24 протягом дня), а також кнопка поширення на Facebook для кожної цитати.

          Розробники з компанії Appgress Руслан Романюк та Іван Мазур пояснюють, що невдовзі вони додадуть можливість поширювати цитати із застосунку також і в інші соцмережі, зокрема в Twitter.

          Світлина: news.ugcc.ua

          Читай також

        • 7 біблійних цитат, які врятують твою молитву
        • 10 цитат про силу молитви
        • 15 цитат про Бога: висловлювання відомих християн
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.