Майбутнє творимо сьогодні

Читай також

  • У Стрию відбувся Молодіжний Форум «Два роки стійкості, змужніння та незламності»
  • У Зарваниці пройшов четвертий модуль навчальної програми МАПа-громади
  • У Коломиї готуються до Міжʼєпархіального Форуму молоді
        • Майбутнє творимо сьогодні

          „Якщо ти хочеш змін у майбутньому — стань цією зміною в сьогоденні“ під таким гаслом Магатма Ганді проходитиме локальний „Форум відповідальних людей“ у Кривому Розі. Його організатори — Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ, прагнуть через ці форуми консолідувати найактивніших українців довкола формування свідомого суспільства.

          — В межах нашого великого „Форуму відповідальних людей“ у Львові ми обговорювали, де передовсім варто провести локальні зібрання. Запропонувавши учасникам із Кривого Рогу, побачили їх особливий запал і зацікавлення. Справді, вже невдовзі вони, а саме активістки Дарина Пазенко, Олена Пазенко та Наталія Сільтєєва із ГО „Жіноча Сотня м. Кривий Ріг“ і молодіжного простору „Ватра. Простір щирого спілкування“ почали працювати над тим, щоб організувати разом із партнерами в своєму місті Форум відповідальних людей, — каже координатор заходу, секретар Патріаршої Комісії у справах молоді УГКЦ Орест Гевак.

          Тематика Форум досить широка, матиме дві панельних дискусії: „Як минуле творить сьогодення? Як можна на це вплинути?“ і „Як сьогодні будує завтра? Спостерігачі чи творці?“. На ці теми говоритимуть спікери з цілої України.

          — Головне завдання нашого Форуму — вибудовувати довіру і співпрацю в суспільстві: між громадськими активістами, бізнесом, владою та Церквою. Тим більше, що власне парафії УГКЦ, зокрема місцеві парафії храмів УГКЦ Святого Володимира і Ольги, Святої Трійці та Міжнародний благодійний фонд „Карітас“, є активними партнерами Форуму, — додав Орест.

          Захід буде проходитиме 21 жовтня в приміщенні Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського (м. Кривий Ріг, вул. Трамвайна, 16). Учасниками Форуму будуть також студенти і викладачі цього вишу, який теж є партнером заходу.

          Реєстрація і детальніша інформація про Форум відповідальних людей у Кривому Розі тут: Форум відповідальних людей Кривий Ріг.

          Наталія ПАВЛИШИН

           

          Читай також

        • У Стрию відбувся Молодіжний Форум «Два роки стійкості, змужніння та незламності»
        • У Зарваниці пройшов четвертий модуль навчальної програми МАПа-громади
        • У Коломиї готуються до Міжʼєпархіального Форуму молоді
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"