Сильвестр Сталлоне переконаний, що “Церква — це спортзал для душі”

Читай також

  • Отець-доктор Іван Гобела: «Великий піст ― час для нашого преображення і Канон Святителя Андрея Критського в цьому нам допоможе»
  • Три етапи, щоб увійти у Великий Піст
  • А ти сьогодні бачив Бога?
        • Сильвестр Сталлоне переконаний, що “Церква — це спортзал для душі”

          Мегазірка Сильвестр Сталлоне завжди сам виконував трюки в кіно, що іноді закінчувалося зламаними кістками і госпіталізацією. Віра цього італійця в Христа також пережила багато ударів поки, нарешті, голлівудський “блудний син” (як він сам вважає) не повернувся до Господа

          “Я ріс в християнській родині, – розповідав Сталлоне в інтерв’ю для “Dove Foundation”. — Мене вчили вірі, і я намагався вірити, наскільки міг, поки одного разу не потрапив у так званий реальний світ. Я зіткнувся з різними спокусами і збився зі шляху. І зробив багато поганих виборів”.

          Сталлоне (йому зараз 71 років) народився в Нью-Йорку. Його батько був перукарем і косметологом. Мати була власницею спортзалу, займалася астрологією, танцювала і пропагувала жіночу боротьбу.

          Його народження було пов’язано з деякими ускладненнями. Акушерка ненавмисно перерізала новонародженому нерв, що викликало параліч в деяких частинах обличчя. Такий “дикий погляд” став потім його сценічним іміджем — як і злегка невиразна мова.

          Коли Сталлоне було десять років, його батьки розлучилися. Можливо, це стало причиною його поганої успішності в школі. У 24 роки його виселили з будинку, і він ночував на автовокзалі. Саме тоді його взяли на роль за 200 доларів в одному порно-еротичному фільмі.

          “У мене був вибір або зніматися в цьому фільмі, або йти кого-небудь грабувати, — згадує Сталлоне. —Я був у відчайдушному — дуже скрутному становищі”.

          Він отримав ще кілька незначних ролей, але величезний успіх йому приніс фільм “Роккі” в 1976 році. Ця кінострічка отримала три Оскара і захопила уяву американців. “Невдаха боксер” став американським кумиром.

          Після цього успіху було шість сиквелів (продовжень) “Роккі” і роль в “Рембо”, де Сталлоне грає спецназівця Джона Рембо. Потім були “Нестримні”. З “покидьків суспільства” цей хлопець перетворився в одного з самих успішних голлівудських акторів. Раптова слава і багатство принесли йому цілу купу нових спокус.

          “Раптово ти отримав ключі від царства казок, і прийшло багато спокус. І я почав вірити в свою славу, — розповідав Сталлоне в інтерв’ю Пету Робертсону. — Без сумніву, я збився тоді зі шляху. Я визнаю це”.

          Сталлоне двічі розлучався — спочатку з Сашею Зак і потім з Бригітою Нільсен. В даний час він в шлюбі з Дженніфер Флавін. Від цього шлюбу у нього три дочки.

          Його особисті проблеми спонукали його до самоаналізу в деяких його пізніх фільмах. Його 48-річна сестра Тоні Д’Альто померла від раку легенів в 2012 році. В останній кінострічці “Крід: спадщина Рокі” Рокі Бальбоа є наставником Адоніса Джонсона і веде боротьбу з раком.

          За словами самого Сталлоне, його життя 12 років йшло по похилій, поки, нарешті, у нього не відбулося “прозріння блудного сина” і він повернувся до віри свого дитинства.

          “Я зрозумів, нарешті, — потрібно зупинитися, — свідчить Сталлоне. — Потрібно повернутися до головних речей, перестати самому контролювати своє життя і дозволити Богу робити це “.

          Незважаючи на противне християнству голлівудське оточення, Сталлоне сміливо говорить про свою віру в Христа. Завжди випромінює ентузіазм, коли мова йде про відвідини церкви.

          “Чим більше я ходжу до церкви, чим більше залучаю себе в процес ходіння з Ісусом; чим більше слухаю Його Слово — і Він веде мене за руку, тим більше відчуваю, що тиск як би слабшає, — говорив Сталлоне в інтерв’ю для “В фокусі сім’я”. — Церква — це спортзал для душі. Ви не можете самі тренувати себе. Вам потрібно десь брати знання, досвід; необхідно чиєсь керівництво”.

          Тепер, ставши старше і мудріше, Сталлоне визнає, що в деяких його ранніх фільмах було багато низькопробного насильства. Однак він високо цінує серії “Роккі”.

          “Це історія віри, чесності і перемоги, — переконаний Сталлоне. — Ісус є джерелом сили для кожного, кому потрібно подолати марафон. Ви можете порівняти це з мужністю Давида — з цим героєм, який був колись ніким, але переміг Голіафа. Це — метафора життя”.

          Деякий час йшла робота над одним сиквелом до Рембо. Причому, обговорювалася одна версія про порятунок місіонерів з території Іраку, контрольованій ІДІЛ. Однак цей фільм, швидше за все, так ніколи і не вийде.

          Одна з особливостей стилю Сталлоне — всі трюки він виконує сам. Це призводило до травм на плечах, грудях і верхній частині спини, наслідки яких він намагався приховати за допомогою тату. Перша татуювання зображало його дружину Флавін.

          Коли Сталлоне знімався в Роккі 4, його напарник (грав російського боксера-противника) вдарив його так сильно, що Сталлоне на чотири дні потрапив до відділення інтенсивної терапії. “Так нерозумно!” — визнає актор.

          Ці травми також є метафорою. Йдучи від Христа, ми отримуємо удари від життя, і вони спонукають нас замислитися про найголовніші речі. І ми повертаємося до Нього. Думаю, що Сталлоне погодився б з цим.

          Godreports

          Світлина з відкритих інтернет-джерел

          Читай також

        • Отець-доктор Іван Гобела: «Великий піст ― час для нашого преображення і Канон Святителя Андрея Критського в цьому нам допоможе»
        • Три етапи, щоб увійти у Великий Піст
        • А ти сьогодні бачив Бога?
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.