Обережно – МЕЛОДРАМИ !!!

Читай також

  • Чому св. Максиміліан Кольбе хотів знімати фільми та телешоу
  • 5 фільмів про Бога, любов і радість серед буднів
  • 5 фільмів про неймовірну силу прощення
        • Обережно – МЕЛОДРАМИ !!!

          Усі ми добре знаємо, що фільми – це значною мірою ідеалізація життя.

          Чому ми всі дуже добре розуміємо, що бойовики – це кінострічки, у яких несправжній сюжет, і що в реальному житті солдат переважно помирає від декількох пострілів, а не залишається живим завжди після сотні обстрілів чи бомбардувань, незважаючи  на те, що був без бронежилета та жодної зброї?

          Проте наївно віримо мелодрамам, у яких дуже все легко зі стосунками.

          У людей з’являються стереотипи про те, що часта зміна партнерів, неконтрольовані статеві стосунки, поцілунки чи просто порожні слова – це нічого страшного, це нормально, бо так показують в улюбленому фільмі. І найгірше, люди вірять, що в один прекрасний момент усе зміниться, що приїде той принц на білому коні (мерседесі) або ж на балу (кожній новій п’янці) знайдеться та принцеса, яка зробить його щасливим в одну мить. При цьому більшість не готова відмовлятися від чогось, насамперед від своїх вад, бо: “Як жив, так і буду жити”. “Бо щасливим МЕНЕ має зробити інша людина, вона творить МОЄ щастя, своєю присутністю, увагою, турботою, а мені жодних зусиль докладати не потрібно”.

          Із таким способом думання рано чи пізно та людина залишаться розбитою чи спустошеною. Навіть ті, хто запевняють, що вони щасливі, і що справжнє й омріяне щастя знайшли лише із 8 партнером, то вони цими словами хочуть самі себе запевнити у цьому, переконати, або ж бояться говорити про свій невгамований біль (більший чи менший), який у будь–якому випадку залишається, щоб не виявити слабкість перед рідними, близькими, колегами чи знайомими.

          Тому не  вірте у неймовірні історії дикого шаленого кохання, бо основною метою авторів та акторів є заробляння дуже великих грошей. Людям подобається, коли давлять на їхні почуття, тому більшість кінострічок намагаються зачепити тему любові, кохання чи стосунків, бо це є гарантією шалених прибутків. А ще актори і акторки створюють нам хибні уявлення про “красу”, бо про яку справжню красу можна говорити на прикладі людей, якими займається 3 візажисти, 2 стилісти, косметолог, дерматолог, дієтолог, пластичний хірург і ще багато спеціалістів, які мають на меті зробити людину ідеальною, бо вона стає частиною великого продукту на ринку, який називається ФІЛЬМ.

          Та пам’ятайте, що так само як солдати вмирають на полі бою, на відміну від кінострічок, так само і люди залишаються спустошеними після своїх необдуманих вчинків, несерйозності та поспіху у стосунках.

          Стосунки треба будувати, подібно як будинок, починаючи із фундаменту, яким є Бог та закінчуючи дахом, яким є близькість чоловіка та жінки. Остерігаймось мелодрам, бо вони не є реальним життям та часто дають нам хибні поради про нього.

          Усім успіху :)))

          Христя Корецька

          Фото: forbes.com

           

          Читай також

        • Чому св. Максиміліан Кольбе хотів знімати фільми та телешоу
        • 5 фільмів про Бога, любов і радість серед буднів
        • 5 фільмів про неймовірну силу прощення
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Вокаліст християнського гурту "Територія Душі"