Оновлюємо плей-лист: 10 сайтів для пошуку нової музики

Читай також

  • Піст: втрати чи здобутки?
  • Слухай і насолоджуйся ― пісні гурту «ПоприВсе»
  • Коли Він хоче сказати щось важливе, то часто веде мене через пустелю…
        • Оновлюємо плей-лист: 10 сайтів для пошуку нової музики

          Пошук музики не обов’язково повинен дорівнювати піратству. Адже існує багато легальних ресурсів, про які на жаль знають не всі. Хочемо дещо пролити світло та розповісти про кілька ресурсів, які допоможуть оновити плейлист

          Насправді ж, є чимало достойних альтернатив, які мало того, що мають масштабні добірки музичних композицій та ще й зроблять всю роботу за вас, звузивши списки пошуків до тих композицій, які точно прийдуться вам до смаку.

          1. MUSIC ROAMER

          Сайт має просту та зручну навігацію: вам потрібно ввести ім’я улюбленого виконавця і система видасть вам топ-список його пісень, які можна прослухати по 30 секунд, а також перелік тих співаків, чия музика підходить за стилем та може вам сподобатись. В налаштуваннях можна обрати кількість виконавців, які будуть запропоновані: від 1 до 20.

          2. INMOOD

          Дуже корисний та цікавий сайт, який підбере вам музику під настрій: ви почуваєтесь сумно чи меланхолійно, або ж радісно, ви спокійні чи енергійні, а можливо, зараз ранок і ви ще не зрозуміли, як насправді почуваєтесь? Ресурс допоможе налаштуватись на правильну хвилю одним натисканням кнопки. Також додається коротка довідка про виконавця, а ще ви можете ставити оцінку трекам та відзначати ті, які абсолютно точно влучили в яблучко, підтримуючи ваш настрій.

          3. STEREOMOOD

          Схожий ресурс, який містить більший перелік “настроїв”, а також можливість підібрати плейлист за будь-яким словом, яке спадає вам на думку. Проте в нього менше функцій оцінки музики та ніякої додаткової інформації про музичну індустрію. Для користування сайтом вам потрібно створити аккаунт.

          4. GNOOSIC

          Сервіс простий і корисний: спершу вводите три улюблені гурти, а сайт на основі цього списку модерує варіанти-рекомендації, які ви оцінюєте “подобається”, “не подобається” або “не знаю”, щоб система могла зрозуміти, в який бік рухатись та більш вдало пропонувати наступних виконавців.

          5. JANGO

          Сайт містить тільки зарубіжні композиції. Введіть ім’я виконавця у рядку пошуку, що розташований зверху, і вам буде запропоновано список рекомендованих пісень. Також ви можете обрати одну із вже створених, дуже детально та ретельно сформованих, добірок за вашим настроєм або справами, якими ви плануєте зайнятись. Наприклад, Party: Summer Dance Party, Friday Night Party, Dance Pop Hits тощо. Якщо ви натиснете “вподобати” на треках, то ви отримаєте власний плейлист на сайті та пошук рекомендацій стане більш точним.

          6. 8TRACKS

          Добірки пісень на цьому ресурсі створюють користувачі самостійно. Для того, щоб знайти потрібний вам список, введіть ключові слова у пошуку або знайдіть щось до душі серед останніх  запропонованих збірок. Для отримання більшої кількості функцій, зареєструйтесь на сайті через соціальні мережі або електронну пошту.

          7. SOUNDCLOUD

          Чи не найпопулярніший світовий сервіс пошуку музики. Створення плейлистів, зручний пошук, стильний дизайн та просте керування. Обравши улюблену композицію, побачите перелік її реміксів.

          kaboompics.com_Black smartphone and headphones on a desk

          8. MYZUKA.FM

          Сайт, на якому можна не тільки шукати, але й завантажувати музику. Є кілька способів пошуку музики: за жанрами, виконавцями, по алфавіту, роках випуску альбомів та пісень, топ-списки. Крім цього можна додавати пісні у власний плеєр, а також переглядати відеокліпи чи прочитати текст пісні, які додані до окремих композицій.

          9. LAST.FM

          Для того, щоб отримати максимальну користь від сайту, потрібно пройти просту реєстрацію, після чого ви отримаєте створений вами профіль, який буде автоматично наповнюватись музикою, яку ви прослухали та добіркою треків, які вам можуть сподобатись на основі обраних вами композицій. Також отримати список рекомендацій можна, синхронізувавши додаток з iTunes. На сайті багато тематичних списків: актуальні композиція; що слухають зараз; улюблені треки; пісні, які вам варто прослухати прямо зараз тощо.

          10. MUSIC-MAP 

          На цьому сайті можна знайти тільки рекомендованих виконавців, пошук яких проводиться за простою схемою: ви вводите ім’я улюбленого виконавця і система підбирає вам тих співаків, яких слухають користувачі, в плейлистах яких є і ваш улюблений виконавець. Пошук можна продовжувати безконечно, обираючи запропонованих виконавців, тим самим ставлячи їх в центр випадкового вибору.

          За матеріалами: melni.me

           

          Читай також

        • Піст: втрати чи здобутки?
        • Слухай і насолоджуйся ― пісні гурту «ПоприВсе»
        • Коли Він хоче сказати щось важливе, то часто веде мене через пустелю…
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.