Бог дає таланти всім: найцікавіші поради, щоб знайти себе

Читай також

  • Прямий ефір про МАПа-громади. Дізнайтеся чому, кому і для чого потрібно пройти цей курс
  • Дівчина із Краматорська нестиме прапор на відкритті СДМ
  • Що маємо зробити, щоби вчинити діла Божі?
        • Бог дає таланти всім: найцікавіші поради, щоб знайти себе

          Мотивація – це те, що змушує нас зрушити з місця щодня. І сьогодні ми пропонуємо добірку життєвих уроків від всесвітньо відомої журналістки, авторки бестселера “Бог дає таланти всім” Регіни Бретт.

          Бути смиренним непросто. Я завжди прагну бути ідеальною, наче це можливо, в усьому, хоча насправді більша частина благословень, які приходять до мене й через мене, народжуються в моїй «неідеальності». Вони в наших помилках, втратах, наших «майже», і ними ми благословляємо життя інших людей

          Гончар нагадав мені: на всьому, що ми створюємо, залишаються два відбитки – наш і Божий. Вони обидва прекрасні. І обидва мають право на життя.

          Усі ми тільки вдаємо сміливість, а дехто робить це краще, ніж інші. Протягом багатьох років я дотримувалася принципу: «Удавай, доки сама в це не повіриш». Моя подруга Вікі запропонувала кращий варіант: «Вір, доки сама не повіриш». І саме ці слова вестимуть мене дорогою життя до кінця.

          Не треба слухати критиків – кого-кого, а їх у цьому світі не бракує. Я навіть маю здогад, що критики – це люди, які відмовились йти за своєю мрією, а тому відчувають біль щоразу, коли помічають, як хтось береться до роботи за покликанням.

          Щоб займатися тим, чого ти насправді прагнеш, треба змусити всіх цих критиків замовкнути. І почати з найголовнішого серед них – із самого себе.

          Тобі зовсім не обов’язково бути ченцем, щоб усвідомити, що пошуки щастя тривають у нашому внутрішньому ландшафті, а не тоді, коли ти щороку пакуєш речі до автівки, щоб кудись переїхати.

          Найкращий спосіб не заважати самому собі рухатися вперед? Бери на себе відповідальність за власне щастя й успіх – на сто відсотків.

          Життя завжди дає нам те, чого ми найбільше потребуємо в цю мить. І ми щомиті здатні благословити його у відповідь.

          Невдачі мають нескінченні переваги. Вони усувають страх. Коли ти падаєш, тобі вже немає чого втрачати. Ти усвідомлюєш, що досі живеш, досі і дихаєш, досі є самим собою – життя триває.

          Потрібно навчитися відрізняти голос Бога від решти голосів. З часом стає легше визначити, що якийсь з голосів не належить Богові.

          Найгірший день на роботі може залишити шрам на все життя, однак він не повинен відлякувати тебе від того, що ти любиш. Якщо дозволиш цьому шраму зробити себе сильнішим, пізніше він зробить сильнішим світ довкола тебе.

          Із книги Регіни Бретт “Бог дає таланти всім. 50 уроків, щоб знайти себе та справу всього свого життя”.

          Фото: mobile

          Читай також

        • Прямий ефір про МАПа-громади. Дізнайтеся чому, кому і для чого потрібно пройти цей курс
        • Дівчина із Краматорська нестиме прапор на відкритті СДМ
        • Що маємо зробити, щоби вчинити діла Божі?
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Коментарі