15 Божих підказок людині

Читай також

  • Нехай направиться. Перший тиждень Великого посту
  • У час Великого посту ходіть «На глибину» з командою «Школи особистісного зростання»
  • Отець-доктор Іван Гобела: «Великий піст ― час для нашого преображення і Канон Святителя Андрея Критського в цьому нам допоможе»
        • 15 Божих підказок людині

          Для того, щоб людину в житті завжди супроводжувала удача, радість і щастя, вона повинна керуватися правильними уявленнями. Кілька важливих правил, основою для яких є Божі заповіді.

          Правило перше

          Бог створив людину не для страждань – створіння Боже повинне радіти життю, любити і творити. Менше скаржтеся на життя, завжди пам’ятайте, що є люди, яким живеться набагато гірше, ніж вам.

          Правило друге

          Людина послана на цю Землю не просто так – вона повинна проявити свою божественність і в чомусь поліпшити навколишній світ. Бог дає людині таланти, силу і здібності. Дар Божий потрібно використовувати для вдосконалення навколишнього світу, а також для допомоги тим, кому реально потрібно ваша допомога.

          Правило третє

          Постарайтеся наповнити своє життя любов’ю і життя ваших близьких – цим ви притягатимете сприятливі обставини, фінансове благополуччя. І навпаки, агресія буде проявлятися в незмінному погіршенні якості життя.

          Правило четверте

          У житті немає абсолютно нічого випадкового – своїми думками, словами, діями і вчинками ми формуємо свою сьогоднішню реальність і своє майбутнє. Так що будете ви насолоджуватися, або навпаки, тільки мучитися, цілком і повністю залежить від вас.

          Правило п’яте

          З п’ятим правилом прямо пов’язане четверте: думки формують події. Навчіться думати позитивно, і ви створите дійсність, яка буде вас тішити. І навпаки, дратівливість, гнів, заздрість, гординя притягують одні невдачі і невезіння.

          Правило шосте

          Які би не складалися обставини навколо, завжди залишайтеся спокійними, зберігайте позитивний настрій, вірте в свої сили і в Божу допомогу. І по вірі дано буде вам!

          Правило сьоме

          Намагайтеся слухати голос Бога – просто задайте питання, на яке хочете отримати відповідь, і прислухайтеся до голосу своєї підсвідомості.

          Правило восьме

          Кожна людина може врятуватися з Божою поміччю. Бог знаходиться в кожному з нас. Знайдіть Його в собі, а потім проявіть Його через себе в своєму оточенні.

          Правило дев’яте

          Незалежно від того, наскільки важкі проступки, Господь все одно любить кожного з нас. У Біблії написано: «Шукайте і знайдете, стукайте і відчинено вам буде». Однак запам’ятайте: Господь завжди дає те, що вам потрібно саме в цей момент.

          Правило десяте

          Одним з основних божественних законів є «закон подібності»: якщо ви не любите самого себе, то і навколишні вас теж не будуть любити. «Якою мірою ви відміряє, такою і вам відміряно буде». Як ви ставитеся до оточуючих, так і оточуючі будуть ставитися до вас.

          Правило одинадцяте

          Причина неприємностей людини полягає не в інших людях, а в ній самій. Інформація руйнівного характеру отруює нам життя і не дає бути щасливими.

          Правило дванадцяте

          Абсолютно все вже є всередині людини: і влада, і слава, і шана, і гроші. Завдання полягає в тому, щоб вивільнити всі блага в оточуючу вас дійсність. А це можливо через неухильне дотримання Божих заповідей.

          Правило тринадцяте

          Не діліть оточуючих вас людей на «поганих» і «хороших». Ми такі, які є, і якщо ваш колега, товариш по службі поганий особисто для вас, то іншого він цілком влаштовує. «Не судіть, і не судимі будете».

          Правило чотирнадцяте

          «Пізнай себе» – це філософське правило цілком можливо застосовувати і в навколишній дійсності. Тільки ніякого самоаналізу і буквоїдства! Самопізнання – це процес відкриття в собі здібностей і талантів і практичне їх застосування в зовнішньому світі.

          Правило п’ятнадцяте

          Для Бога немає таких понять, як «вина», «покарання» і подібні до них. Важливо питати: «Не за що?», а «Для чого?» Господь допускає право кожного на помилку, і зрозуміло, на її виправлення, на проходження того уроку, який нам необхідно пройти. І всі труднощі даються під силу. Найкращий спосіб виправлення помилок – це проявляти любов до самого себе і до оточуючих людей. Бог робить все, аби Ви були щасливими…

          Джерело: Блискавка

          Читай також

        • Нехай направиться. Перший тиждень Великого посту
        • У час Великого посту ходіть «На глибину» з командою «Школи особистісного зростання»
        • Отець-доктор Іван Гобела: «Великий піст ― час для нашого преображення і Канон Святителя Андрея Критського в цьому нам допоможе»
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 1.5 / 5. Vote count: 2

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Коментарі