Нік Вуйчич у Києві: Мені все одно, що думають про мене люди. Я вільний.

Читай також

  • «Рятуйте пригнобленого з руки гнобителя» (Єр. 22, 3). Послання Архиєрейського Синоду УГКЦ в Україні щодо війни та справедливого миру в контексті нових ідеологій
  • А лишень тоді ПРОЩЕННЯ! – як має пробачати християнин у час війни
  • Кілька порад, щоб досягти правдивого прощення
        • Нік Вуйчич у Києві: Мені все одно, що думають про мене люди. Я вільний.

          Більше 100 тисяч українців прийшло 17 вересня 2017 року на Хрещатик послухати Ніка Вуйчича, що приїхав сюди на запрошення організаторів Дня подяки. Він почав свою промову з теми болю, в тому числі й власного.

          Якщо хтось робить мені боляче, я можу вибрати: прощати чи не прощати

          Ми не можемо просто сказати «Я тебе прощаю». Я не можу їх простити, поки вони не скажуть «Вибач». А що, як вони не скажуть «Вибач», і ти нестимеш це непрощення у своєу серці?

          Люди, яким боляче всередині, роблять боляче іншим.

          Люди, які з мене насміхалися в школі… Може, єдиний спосіб, яким вони можуть контролювати своє життя – це насміхання з мене?

          Потрібна дуже сильна впокореність, щоб визнати, що тобі боляче. Я підходив до людей, що насміхалися з мене, і казав: «Чи можете ви припинити?». А вони питали «Чому?». А я відповідав: «Тому що мені боляче». На їхнє обурення я казав: «Я серйозно. Я тебе прощаю». А вони такі «Що? Ти мене прощаєш? Що ти маєш на увазі?» Я відповідав: «Обніми мене». Ми обнялися. І та людина, яка мене найбільше ображала, стала моїм найкращим другом.

          Мені все одно, що думають про мене люди. Я вільний. Бо я є дитиною Божою. Якщо хтось приносить біль мені – Бог з ним розбереться. Якщо хто робить боляче моїй сім’ї – Бог з ним розбереться. І я не буду жити з непрощенням у моєму серці.

          У Книзі Хронік Бог каже: якщо мої люди прийдуть і впокоряться мені, і будуть молитися мені, і будуть просити простити їхніх гріхи – я пробачу їх і зцілю їхню землю.

          Україно, я дуже люблю вашу землю. І я хочу попросити вибачення від імені всіх людей, які приносили вам біль. Я вірю, що […] прощення приносить більше прощення. Добро приносить більше добра. Віра приносить віру. І Бог є з вами, Україно. Він дасть вам силу. Ви не є неспроможні. З Богом все можливо.

          Нік віртуозно продемонстрував усім своїм тілом власну історією визнання болю в серці і прощення. Він ліг на сцену, можна навіть сказати – впав. І так декілька хвилин промовляв до людей. А тоді оперся чолом до Біблії, примірник якої лежав поруч на сцені. І встав. Який шторм емоцій у людей це викликало – дивіться у повній версії прямої трансляції від ТСН.

          Довідка з Вікіпедії

          Народився 4 грудня 1982 року в Мельбурні в сім’ї сербських емігрантів і мав рідкісну патологію: у хлопчика були відсутні кінцівки — обидві руки і обидві ноги (частково була одна стопа з двома пальцями, що дозволило хлопчику в подальшому навчитися ходити, плавати, кататися на скейті, грати на комп’ютері і писати).

          Закінчив Університет Гріффіта (Брисбен, Австралія) у 2004 році.

          Він об’їздив близько 64 країн, виступаючи у школах, університетах та інших організаціях. Бере участь у теле-шоу й пише книги. Його перша книга «Життя без обмежень» (Life Without Limits: Inspiration for a Ridiculously Good Life) вийшла в 2010 році.

          Зараз проживає в Каліфорнії, США.

          12 лютого 2012 року одружився на Канае Міяхарі, а 14 лютого 2013 року у них народився син — Кійосі Джеймс Вуйчіч.7 серпня 2015 року — другий син Дейан Леві Вуйчіч.Нік міг обрати шлях, яким ідуть інваліди, але він пішов дорогою нормальних людей: він не визнавав, що він інвалід. Нік не хотів, щоб його доглядали, він усього хотів навчитися сам.

           

          Читай також

        • «Рятуйте пригнобленого з руки гнобителя» (Єр. 22, 3). Послання Архиєрейського Синоду УГКЦ в Україні щодо війни та справедливого миру в контексті нових ідеологій
        • А лишень тоді ПРОЩЕННЯ! – як має пробачати християнин у час війни
        • Кілька порад, щоб досягти правдивого прощення
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Вокаліст християнського гурту "Територія Душі"