Секс – це чудово! Переконався у цьому в подружжі

Читай також

  • «Спланований секс – це добре»
  • Зустрічаємось і кохаємо одне одного. Чому ж наш секс Церква називає гріхом?
  • Про сексуальне насильство – в Церкві
        • Секс – це чудово! Переконався у цьому в подружжі

          Вже кілька років я – щасливий чоловік. У мене найкраща дружина на світі. Добре пам’ятаю ті перші чудові хвилини буття чоловіком. Пам’ятаю той неповторний час, коли обоє були ми наче ошаленілі від свого щастя. Незважаючи на таке затьмиарення одне одним, у нашому житті були і приємні, так і неприємні землетруси, коперниківські перевороти. Один з таких переворотів – у сексуальній сфері.

          Бо це справді дивно: те, що ще вчора було забороненим, злом, асоціювалось лише з гріхом і упадком, стало дуже добрим, правильним, одним із найпрекрасніших виявів подружньої любові. Важко перелаштуватись і звикнути до того, що секс у подружжі є есенцією добра. Однак так і є, секс – це чудово.

          Що більше, що довше я у подружжі, то прекраснішими і повнішими стають інтимні стосунки. Лише зараз з перспективи часу бачу, як сильно знецінюємо цю сферу.

          Знецінюємо, допускаючи її еротизацію, толеруючи культуру, в якій панує секс як відокремлена від справжньої глибокої любові розрядка, знецінюємо, коли підтримуємо вільні стосунки і секс лише для задоволення.

          Найгірше те, що завдяки цій культурі багато не пізнають таки справжнього смаку і краси сексу. Лише підробки, карикатури. Інтимність як лише розрядка, іграшка, задоволення своїх бажань є лише карикатурою правдивого сексу. Секс, який показують у порнофільмах навіть не варто називати сексом, це підробка. Це наче порівнювати найпотужніший мерседес  із його пластиковою моделлю, виконаною десь на китайській фабриці.

          Натомість інтимність в подружжі – як найвишуканіша страва із найкращого ресторану світу, не тільки є досконалим фізичним пережиттям, але насамперед духовним єднанням з іншою людиною.

          Як діяти, щоби змінити ту сповнену еротизму культуру? Не мовчати, але на конкретних прикладах, на основі свого досвіду говорити про те, що добре і скеровувати тих, які лише відкривають для себе сексуальну сферу, щоб замість задовольнятися китайською підробкою дочекались цього найсмачнішого бенкету свята. Вартує.

           

          Переклад Тетяни Трачук

           

          Читай також

        • «Спланований секс – це добре»
        • Зустрічаємось і кохаємо одне одного. Чому ж наш секс Церква називає гріхом?
        • Про сексуальне насильство – в Церкві
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Учасник команди ДивенСвіт:)