Любов проганяє страх

Інші дописи автора

        Любов проганяє страх
        Робімо все з любов’ю у нашому серці, щоб через наші зреалізовані мрії прославилося Його величне Ім’я. І пам’ятаймо, що страху нема в Любові.

        Великий зал. Стіни, стеля, підлога покриті срібним інієм, який іскриться під променями світла. Безліч різноманітних сцен, сковані льодом. В очі потрапляє силует хлопця, який обіймає дівчину. Він мріяв про добру дружину. І він її зустрів, але страх і невпевненість у правильному виборі перешкодили зробити правильний вибір. Тому мрія залишилася замороженою.

        Далі видніється фігура дитячого хірурга. Точніше, чоловіка, який мріяв ним стати, але страх перед великою відповідальність заморозив цю мрію.

        Цікаво було дивитись на заморожену фігуру священика, яким хотів стати юнак. Однак не зміг, бо знову ж таки страх переміг.

        Ось і фігура ненародженої дитини, про яку так мріяла молода пара, але страх казав їм, що матеріально ви не зможете її утримати і дати відповідну освіту.

        У іншій фігурі чоловік обнімається з сином, якого покинув.

        Ще далі видніється сцена прощення: чоловік на колінах просить свою дружину простити зраду, але страх бути непрощеним закриває його уста. І таких сцен безліч і всіх їх сковує страх, який паралізує мрії і народжує нарікання і невдоволення життям.

        У всіх життєвих ситуаціях ми повинні наслідувати Ісуса.  Він не побоявся прийняти терпіння і добровільну смерть заради нашого спасіння. Перш, ніж зробити перший крок, у здійсненні наших мрій, дозвольмо Ісусові ввійти у наше життя, дозвольмо Йому нас полюбити. Робімо все з любов’ю у нашому серці, щоб через наші зреалізовані мрії прославилося Його величне Ім’я. І пам’ятаймо, що страху нема в Любові.

        Фото: evangelisch

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Намагаюся бути Божою дитиною)