УГКЦ організувала День духовного відновлення для полтавської молоді

Читай також

  • Передвеликодні реколекції для студентської молоді
  • Шепочіть моє ім‘я: 29 серпня
  • Запрошуємо на Духовні вправи для чоловіків та жінок згідно методу св. Ігнатія з Лойоли
        • УГКЦ організувала День духовного відновлення для полтавської молоді

          Хлопці та дівчата розмовляли з монахинями з Чернігова про те, що є справжніми життєвими цінностями

          9 квітня у Молодіжному центрі м. Полтави відбувся День духовного відновлення для полтавської молодіжної спільноти “Українська молодь – Христові”, який провели сестри-редемптористки з Чернігова, с. Катерина Молочій та с. Юстина Дубіль.

          chernihiv3
          На початку зустрічі кожен, окрім власної презентації, мав нагоду висловити думку про те, що найбільше він цінує у сучасній людині. Молодь розмовляла з монахинями про те, що є справжніми життєвими цінностями, які здатні людину зробити людиною, допомогти людині усвідомити своє життєве покликання та зміст усього свого життя.

          Кожен з нас, повинен бути свідомий того, що ми у цьому світі не випадкові люди, але кожного з нас, Бог, покликавши до життя, наділив певною метою. І коли людина усвідомить мету та зміст свого покликання, співставить його зі своїм життям, то тоді насправді зможе відчути себе щасливою у всій повноті”, – с. Катерина Молочій

          Впродовж реколекцій полтавські умхівці також ділилися своїми думками та ідеями щодо побудови певної моделі християнської поведінки у сучасних суспільних реаліях.

          chernihiv2

          Довідка

          Полтавський осередок молодіжної організації “Українська молодь – Христові” (УМХ) було утворено 7 грудня 2014 року на базі парафії Пресвятої Трійці Української Греко-Католицької Церкви .

          “Українська молодь – Христові” або УМХ – це організація, заснована митрополитом Андреєм Шептицьким в Галичині у 1930-х роках. У наш час осередки УМХ функціонують як християнські клуби за інтересами, і до них можна вступати незалежно від конфесійної приналежності.

          До осередку УМХ в Полтаві приходить як місцева молодь, так і родом з інших частин України, які тут живуть, працюють або навчаються. Молоді люди хочуть разом показати, що Церква – не обов’язково лише для старшого покоління. Духовним наставником спільноти є о. Максим Кролевський. Окрім проведення духовних зустрічей, священик також навчає молодь італійської мови.

          За матеріалами: Парафія Пресвятої Тройці у м. Полтаваpohnews.org

          Читай також

        • Передвеликодні реколекції для студентської молоді
        • Шепочіть моє ім‘я: 29 серпня
        • Запрошуємо на Духовні вправи для чоловіків та жінок згідно методу св. Ігнатія з Лойоли
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.