Тисячі колумбійців вийшли на протест проти гендеризму в школах

Читай також

  • «Ключі до біоетики» – потребуємо допомоги перекладачів!
  • За яких умов убивство ворога є гріхом і чи виправданий аборт після зґвалтування?
  • Аборт стане конституційним правом жінки?
        • Тисячі колумбійців вийшли на протест проти гендеризму в школах

          10 липня цього року тисячі колумбійців підтримали католицьких єпископів країні й вийшли на протести проти запровадження гендерної ідеології у школах, інформує Католицький Оглядач з посиланням на «LifeSite».

          Ми вітаємо батьків і громадські організації різних конфесій, які в останні дні публічно висловили свою стурбованість з приводу реалізації гендерної ідеології в студентських посібниках”, – сказав віце-президент колумбійської єпископської конференції архиєпископ Оскар Урбіна Ортега в заяві, що представляє всі з католицьких єпископів країни.

          Демонстранти закликали до відставки міністра освіти Джини Пароді, яка вимагає, що усі школи країни, в тому числі й приватні, переглянули свої підручники, щоб захистити учнів від «дискримінації» за їхньою сексуальною та гендерною орієнтацією.

          Нещодавно Джина Пароді визнала, що вона перебуває в одностатевих стосунках з міністром торгівлі, промисловості й туризму Цецилією Альварес-Корреа.

          План перегляду підручників Пароді презентувала у формі брошури, яка розроблена за участю Фонду ООН з питань контролю народжуваності.

          Ми відкидаємо реалізацію гендерної ідеології в системі освіти в Колумбії, оскільки вона є руйнівною ідеологією, вона руйнує людську особистість”, – сказав кардинал та архиєпископ Боготи, Рубен Салазар Гомес, напередодні маршу. “Ця ідеологія забирає в людини основну суть взаємодоповнюваності між чоловіками і жінками.”

           

          Читай також

        • «Ключі до біоетики» – потребуємо допомоги перекладачів!
        • За яких умов убивство ворога є гріхом і чи виправданий аборт після зґвалтування?
        • Аборт стане конституційним правом жінки?
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.