Молодь збирає великодні листівки для воїнів на Схід

Читай також

  • За_Пости. Мойсей – «вийнятий з води»
  • Передвеликодні #ЗаПости: про вихід із неволі та єднання у вірі
  • ВЕЛИКОДНЄ ПОСЛАННЯ БЛАЖЕННІШОГО СВЯТОСЛАВА
        • Молодь збирає великодні листівки для воїнів на Схід

          З наближенням Пасхи волонтерська місійна група «Воїни Світла» разом із спільнотою  «Благословення» зі Львова розпочинає доброчинну акцію «Пасхальна листівка солдату в АТО»

          Мета акції – поділитися радістю, надією та любов’ю особисто з кожним воїном, який захищає на Сході нашу рідну Україну.

          16 квітня, коли католики і православні разом святкуватимуть Великдень, воїн української армії десь там, за сотні кілометрів від рідного дому, отримає  великодню листівку, яка зігріє йому серце доброю згадкою, побажанням щастя-здоров’я й Божої благодаті.

          Ідею такої акції взято з фільму, який радимо переглянути: «Різдвяна листівка». З нього дізнаємось, як проста поштівка, отримана воїном від незнайомої людини із провінційного містечка, врятувала його, надихнула до дальшого життя, – організатори

          Тож молодь заохочує кожного написати привітання, листівку або лист незнайомому солдатові. В ньому можна описати своє християнське життя, розповісти про свої молитви за мир та перемогу, висловити свою любов; можна запросити до себе в гості, на зустріч спільноти. Можна написати листівку всією сім’єю. Особливо тішать військових дитячі малюнки.

          Зробімо незабутнім та радісним Свято Паски Господньої  для наших захисників! Адже Бог не має інших рук, очей та добрих сердець, окрім наших!

          Пасхальні Листівки  можна принести до 2 квітня в офіс місіонерів спільноти «Благословення», м. Львів, вул. Симоненка, 5а, (територія церкви Свв. Володимира та Ольги,щодня пн.-пт. з 10:00 до 18:00).  або на зустріч МСБ у Нд, о 18:00 (актова зала церкви Свв. Володимира і Ольги),  або на зустріч спільноти « Благословення» в УКУ ( у Нд. о 17:00, вул. Свєнціцького, 17.).

          Читай також

        • За_Пости. Мойсей – «вийнятий з води»
        • Передвеликодні #ЗаПости: про вихід із неволі та єднання у вірі
        • ВЕЛИКОДНЄ ПОСЛАННЯ БЛАЖЕННІШОГО СВЯТОСЛАВА
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 5 / 5. Vote count: 2

            No votes so far! Be the first to rate this post.