На Великдень на лондонських автобусах розмістять цитати з Біблії

Читай також

  • Найбільша заповідь (Мт 22:35-46)
  • Ісус і знатний багач (Лк 18:18-27)
  • 15 місць з Біблії, які допомагають зберігати спокій під час ракетних обстрілів
        • На Великдень на лондонських автобусах розмістять цитати з Біблії

          З 10 квітня впродовж Великодніх свят на 75 автобусах Лондона розмістять цитати зі Святого Письма в рамках кампанії «Quote Jesus» (Цитуй Ісуса), інформує Католицький Оглядач з посиланням на Christian Today.

          Серед цитат, які підібрали організатори акції – «Кожен, хто живе і вірує в Мене, не загине», «В домі Отця мого багато жител», «Я – дорога, правда і життя», «Будеш зі Мною в раю».

          «Після атак у Вестмінстері стало зрозуміло, що надія, а точніше брак надії, стає ключовим питанням цього покоління», – зазначив Говард Кондер, один із організаторів. – «Ми вважаємо, що Біблія може багато розповісти про надію, і хочемо, щоб ця кампанія вплинула на серця, розум і сприйняття цього покоління, щоб запропонувала їм надію і віру в краще майбутнє».

          «Пілотні» автобуси зі словами Ісуса вже курсували на південному сході Лондона, однак напередодні Великодня організатори планують розширитися на всю столицю, її околиці, а згодом – на інші міста Великобританії та інші країни.

          Окрім автобусної реклами, кампанія також працює в Інтернеті (www.quotejesus.com) та через соціальні медіа (#quotejesus).

          Довідка

          Ініціатива християнських плакатів заснувалася після контраверсійної «атеїстської автобусної кампанії», розпочатої в 2009 році Британською асоціацією гуманістів, коли автобуси рясніли гаслами «Мабуть, бога немає. Тож припини турбуватися й насолоджуйся життям».

          За матеріалами: Католицький ОглядачChristian Today. quotejesus.com,

          Читай також

        • Найбільша заповідь (Мт 22:35-46)
        • Ісус і знатний багач (Лк 18:18-27)
        • 15 місць з Біблії, які допомагають зберігати спокій під час ракетних обстрілів
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.