П’ять необхідних для жінки речей, про які вона вам не скаже

Читай також

  • Ці два ключові вміння визначають, готова людина до відносин у парі, чи ні
  • Все мені можна, та не все мені потрібно… Про рівність у правах та правило рівності
  • Духовна сила жінки пов’язана з усвідомленням, що Бог по-особливому довіряє їй людину 
        • П’ять необхідних для жінки речей, про які  вона вам не скаже

          Пригадую, як подивився фільм „Чого хочуть жінки“ незадовго після його виходу в світ у 2001 році. Фільм описує чоловіка, Ніка Маршалла, який після нещасного випадку почав читати жіночі думки. Звучить інтригуюче, правда? Я теж так думаю.

          Словом, я подивився фільм.

          Я сміявся досить часто, та був також шокований. Я вийшов із кінотеатру з таким виглядом, ніби щойно побачив привида — абсолютно приголомшений і збентежений. Впродовж майже двох годин я клявся ніколи більше не ходити на побачення. Я хотів залишатися самотнім усе життя чи навіть стати ченцем або щось у цьому роді. Самотність була б простіша, ніж спроба зрозуміти жінку.

          Перенесемося на 15 років вперед. Шість років як я одружений на дивовижній жінці, в нас двоє дітей і наш шлюб щодня стає ліпший. І я все ще переконаний, що жінки — найпрекрасніші та найскладніші створіння на землі, але все ж можливо зрозуміти, чого вони потребують.

          Я не кажу, що зрозумів жінок (або щось у цьому роді). Мені лише 30. Я одружений лише шість років. Тому я не експерт. Навпаки, пишу як чоловік, який любить свою дружину і бажає знати її краще. Якщо ви коли-небудь думали: «Я не можу її зрозуміти», можливо, ця стаття буде стартовим майданчиком для глибших бесід із вашою дружиною.

          Ось п’ять потрібних вашій дружині речей, про які вона вам не скаже:

          1. Безпека і захист.

          Світ мінливий і ненадійний, тож вашій дружині потрібно, щоб ви створили атмосферу стабільності, місце, де вона може відпочивати від божевілля світу.

          Також ваша дружина хоче, щоб ви захищали ваш шлюб від зовнішніх атак. І я не кажу про фізичних атаках (хоча, звичайно, це теж). Вона хоче, щоб ви боролися за його чистоту. Ось приклад. Людина, якого я б назвав своїм другим батьком, розповів мені цю історію кілька років тому. Коли вони жили у Флориді, його дружина залишалася вдома з дітьми. Здебільшого вона ходила на пляж. Це те, що ти робиш у Флориді. Всі роблять, але не цей хлопець. Він на пляж не ходив. Ніколи.

          Цією частиною історії я був здивований. Хто б відмовився ходити на пляж? Сонце. Пісок. Акули. Чого ще можна бажати? Тоді він пояснив чому, і я ніколи не забуду ці слова.

          «У той час я боровся з похіттю і захист чистоти нашого шлюбу був для мене важливішим, аніж кілька годин відпочинку».

          Це називається битвою за свій шлюб.

          Величезна загроза вашому шлюбу – це, звичайно, сатана.

          Тому, чоловіки, якщо хочете, щоб зло залишалося зовні, ви повинні дозволити Ісусу бути всередині. Щодня переконуйтеся в тому, що ваша дружина знає, що Ісус – найважливіша особа в вашому шлюбі.

           

          1. Безроздільна увага.

          Чоловіки, ваша дружина потребує нероздільної уваги. Вона хоче відчувати, що її цінують. Впевненість, що ви зосереджені на ній – це величезна складова почуття, що тебе цінують. Хлопці, вам потрібно дещо знати про нероздільну увагу. Слово «нероздільний» означає… не розділений.

          Так! Але більшість чоловіків не розуміють, чому їхні дружини не відчувають що їх цінують, навіть незважаючи на те, що вони по три години разом просиджують на дивані. Ось чому. Велику частину часу ви витріщаєтеся в телевізор або ваш телефон, і лише час від часу киваєте головою, вдаючи, що слухаєте. Це називається розділена увага.

          Хлопці, це зовсім ще не означає, що ви проводите час з нею, лише тому що ви перебуваєте на одній загальній площі. Мова не про близькість. Мова про позицію і про ставлення. Коли ваша дружина говорить – дивіться на неї. Зоровий контакт говорить, що вас цінують.

          Ваша дружина не скаже вам це, та вона потребує вашої нероздільної уваги. І вона їй необхідна.

          Якщо ви не вимикаєте телевізор і не відкладаєте телефон, коли ваша дружина щось говорить вам, ви не просто посилаєте певний сигнал вашій дружині. Ви посилаєте його і собі самому. Ви говорите, що ваші стосунки не важливі.

           

          1. Відкрите і чесне спілкування.

          Здебільшого хлопці не люблять деталей. Якщо я розмовляю з друзями – я не звертаю уваги на деталі. Якщо вони необхідні для прийняття рішення, безумовно, дайте мені деталі. Бо мене цікавлять тільки важливі речі.

          Ваша дружина влаштована інакше. Коли вона запитує: «Як пройшов день?», Вона хоче знати подробиці. «Все добре» – це швидше ляпас, ніж достатня відповідь на її запитання. Ваша дружина любить вас і хоче знати про вас все, навіть всяку нісенітницю, яку ви вважаєте неважливою. Та, напевно, вона не скаже вам про це.

          Спілкування – незамінна опора для здорових стосунків. Завжди, коли я приховував будь-яку інформацію від Тіффані, або тому що боявся її реакції і хотів «захистити» її, або ж просто не було сили розповідати всі подробиці – це погано закінчувалося. Що довше я одружений, то більше усвідомлюю важливість відкритого і чесного спілкування.

          Навіть якщо відкрите спілкування означає викриття болючою інформації, ваш шлюб стане кращим у довготерміновій перспективі. Багато років я приховував від Тіффані згубну пристрасть до порнографії. Вона дізналася про мою залежності тільки коли відкрила мій комп’ютер і випадково натрапила на порно-сайт. Я завжди боявся розповісти їй про це, тому що боявся поранити її. Вийшло так, що рана, яку вона отримала, виявилася ще глибшою (і їй потрібно більше часу, щоб зцілитися), тому що вона відкрила ще й те, що я був нечесний із нею.

          Чоловіки, ваша дружина (і ваші стосунки) вимагають відкритого і чесного спілкування.

           

          1. Допомога в щоденній домашній рутині.

          У шлюбі нерозподілені обов’язки. В здоровому шлюбі ви не почуєте фрази – «це її робота». Чи залишається ваша дружина вдома або ж працює по 5-9 годин, вам слід їй допомагати вдома. Чоловіки, знайте: можливо, вона і не скаже вам, що хоче, щоб ви їй допомогли. Та вона потребує цього!

          Тому змініть підгузник, навіть якщо вас не просять. Складіть одяг. Вимийте посуд. Можливо, ви самі втомлені після роботи. Можливо, ваша дружина не любить прибирати. Та замість того, щоб прийти додому і розповідати їй як ви себе почуваєте, будьте слугою. Самі приберіться у будинку. Приберіть за собою посуд.

          Допомагайте вашій дружині. Робіть це, не чекаючи, коли вас попросять. Її повага до вас зросте в геометричній прогресії.

           

          1. Відпочинок.

          Сучасна культура очікує від жінок неможливого. Ваша дружина відчуває ці очікування. Вона може бути абсолютно пригнічена. Вона може відчувати, що не цілком відповідає вимогам. Вона може бути виснажена, хвора або зранена. Та вона не розповість вам про це. І якщо ви запитаєте, вона напевно відповість: «Все добре!».

          Чоловіки, перше і найважливіше, що ви повинні зрозуміти – це тягар очікувань на вашій дружині. Будьте милосердними до неї. Друге, ви повинні читати між рядками. Не ігноруйте її, але і не сприймайте все буквально. Спостерігайте за нею. Вивчайте її. Коли помітите, що вона втомилася, допоможіть і дайте їй відпочити. Дайте їй можливість посидіти в тиші або піти на прогулянку.

          Запитуйте її, що потрібно зробити і робіть. Це не тільки допоможе їй, це поліпшить ваш шлюб.

           

          Джерело: http://ieshua.org/pyat-neobxodimyx-vashej-zhene-veshhej-o-kotoryx-ona-vam-ne-skazhet.htm

          Картинки:WikiHow

          Читай також

        • Ці два ключові вміння визначають, готова людина до відносин у парі, чи ні
        • Все мені можна, та не все мені потрібно… Про рівність у правах та правило рівності
        • Духовна сила жінки пов’язана з усвідомленням, що Бог по-особливому довіряє їй людину 
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.