Великодні місії УМХ

Інші дописи автора

        Великодні місії УМХ

        Протягом Великого посту львівська “Українська Молодь – Христові” вже третій рік поспіль відвідувала парафії м. Львова та області та показувала театралізовану хресну дорогу.  Цього року молодь відвідала майже 20 парафій та свідчила про страждання і муки Христа під інших кутом. Це було щось більше ніж просто вистава, бо учасники розповідали не про звичайну історію смерті, а про історію людського спасіння і вічного  життя!

        місії-умх2

        Можна багато разів слухати і читати про страсті Ісуса, жорстокість Пилата, подвиг Вероніки чи розкаяння Магдалини, але коли бачити ці постаті перед собою, то сприйняття подій відбувається в сьогоденні. І вже нема ілюзії, що подія розп`яття стала доконаною і десь у минулому «припала порохом». Ці події –  реальність, яка нас рятує від гріха і загибелі, Бог спасає сучасних людей!

        місії-умх3

        Протягом часу ми бачили багато сліз, які капали зі скрушеного серця, бачили багато людей, серця яких не вдалося одразу розбудити, але кожен застановився над собою! Серед натовпу завжди були ті, яким треба було почути те, що несла молитовна Хресна дорога. Можливо, це були один чи одна, але він був, і для цього варто було нести це слово!

        місії-умх1

        Фото – архів УМХ

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.