Людина з великим серцем ― група пам’яті отця Григорія Назара

Читай також

  • За_Пости. 4/7 Манна
  • За_Пости 4/6. 40 днів чи 40 ночей?
  • За_Пости 4/5. Бог і твої проблеми
        • Людина з великим серцем ― група пам’яті отця Григорія Назара

           «Людина з великим серцем ― група пам’яті отця Григорія Назара» віднині збиратиме і зберігатиме пам’ять про отця Григорія. Її створив голова Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ, отець Ростислав Пендюк. Разом із отцем Григорієм Назаром та отцем Романом Демушом вони творили наймасштабніші молодіжні події нашої Церкви, зокрема ― фестиваль «Вітер На-Дії», який кілька років поспіль збирав кілька тисяч хлопців та дівчат. А від минулого року священники докладали максимум зусиль, щоб українська молодь могла поїхати на Світовий День Молоді до Лісабону.

          Раптова смерть отця Григорія стала потужним ударом для всіх, хто його знав. Десятки людей діляться спогадами про нього, його служіння, добрі справи, які засівав у серця молоді, запал до всього нового і вміння мотивувати та надихати. Це стало поштовхом зібрати ці спогади, думки в одному місці і об’єднати людей, для яких отець Григорій був дуже дорогий.

          ― Цю групу створено для сотень і тисяч людей, в житті яких отець Гриць залишив свій яскравий слід. Ми тут можемо ділитись відео і фото з ним, а також розповідати історії про нього чи пригадувати цікаві моменти пов’язані з отцем. Ця група є також для тих, хто не знав його, але для кого приклад отця Григорія може стати стимулом щоб жити на повну силу і на повну силу любити Бога та людей, ― зазначив у дописі отець Ростислав.

          Нагадуємо, команда «Допомога Церкві на Сході» розпочала збір коштів на підтримку поїздки молоді з України на Світові дні молоді в Лісабон. Участь молодих українців у серпневій зустрічі з Папою була великою мрією о. Григорія Назара, який несподівано помер у неділю і який до останнього дня свого життя наполегливо шукав допомоги для молоді, що залишилася в охопленій війною країні.

          Усі, хто бажає підтримати цю ініціативу, можуть зробити будь-які пожертви на рахунок:

          Допомога Церкві на Сході

          Кардинальна площа S. Wyszyńskiego 6, 01-015 Варшава

          Santander Bank Polska S.A. Варшава

          89 1090 1014 0000 0000 0301 4449

          В назві переказу обов’язково вказуйте: «СДМ Україна»

          Збір триватиме до 30 червня, а всі зібрані кошти будуть передані українському комітету, до складу якого входив о. Григорій Назар, душпастир греко-католицької молоді та співорганізатор Світових Днів Молоді Краків 2016. Завдяки зібраним коштам до Лісабону разом поїдуть молоді люди з усіх українських дієцезій, які представляють як Римо-, так і Греко-Католицьку Церкву.

           

          Читай також

        • За_Пости. 4/7 Манна
        • За_Пости 4/6. 40 днів чи 40 ночей?
        • За_Пости 4/5. Бог і твої проблеми
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"