Єпископи УГКЦ у США запрошують на Всеамериканську Молодіжну Прощу

Читай також

  • У чому символізм Лазаревої суботи та неділі Входу Господнього у Єрусалим
  • Українська молодь URBI ET ORBI голосить правду про страждання нашого народу
  • Відбулися IV дні формування для молоді
        • Єпископи УГКЦ у США запрошують на Всеамериканську Молодіжну Прощу

          Єпископи УГКЦ у США запрошують на Всеамериканську Молодіжну Прощу.


          Вже шостий рік поспіль 13-16 червня 2024 р. українська молодь в діаспорі зустрінеться на спільній духовно-молитовній мандрівці у м. Парма, штат Огайо, США. У співпраці з Патріаршою Комісією у Справах Молоді УГКЦ, цьогоріч вдалося виокремити лейтмотив Прощі та усіх молодіжних ініціатив. Ним стали слова Патріарха Йосифа Сліпого, закарбовані на стінах Українського Католицького Університету в Римі, – «Зібрати в розсіянні сущих». Приурочено захід до 40-ї річниці відходу до вічності владики Йосифа.


          Зважаючи на масштаби події, організація триває вже понад 4 місяці. Так і цими днями молодіжні лідери 4-ох єпархій Філадельфійської Митрополії УГКЦ зустрілися зі своїми єпископами, щоб обговорити прийдешні події та плани щодо їх реалізації.
          «Від імені наших владик у США, запрошуємо українську молодь долучитися чисельно разом зі своїми парафіяльними священниками та єпископами до цієї події в історії Української Церкви. З наміренням за мир і перемогу Української Держави», – наголосив правлячий Архиєрей Пармської Єпархії УГКЦ, владика Bohdan J. Danylo.



          «Ця Проща, за своїм змістом і характером, є дещо відмінною від подібних подій, організованих у відпустових Центрах України. Цей духовний захід полягає в тому, щоби обʼєднати молодих людей з різних поселень українців у Америці в одному місці і створити для них відчуття комфорту, єдності та гармонії з Богом», – розповідає про Прощу голова оргкомітету Оленка Корендій.


          Тож, запрошуємо нашу українську молодь, розпорошену по всіх куточках Північної і Південної Америки пожертвувати цей час для нашого страждаючого народу.


          Більше інформації та реєстрація тут.

          Читай також

        • У чому символізм Лазаревої суботи та неділі Входу Господнього у Єрусалим
        • Українська молодь URBI ET ORBI голосить правду про страждання нашого народу
        • Відбулися IV дні формування для молоді
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.